2=1 DEAL Onzichtbaar Overtuigen

ONZICHTBAAR OVERTUIGEN 2020

Samen met je leukste collega naar de beste overtuigexpert van Nederland én de speechwriter van Obama? Schrijf dan dit jaar nog in voor het seminar Onzichtbaar Overtuigen van DenkProducties. Dan krijg je 2 tickets voor de prijs van 1*.

Schrijf uiterlijk 31 december 2019 in voor dit seminar om gebruik te maken van de superdeal.

Datum: 13 maart 2020
Tijd:
09.30 - 17.00 uur
Locatie:
Johan Cruijff ArenA Amsterdam

Meteen inschrijven

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost het seminar?
Normaal gesproken kost dit seminar 995 euro per persoon (exclusief 21% BTW). Tijdens de 2=1 actie kun je gratis iemand meenemen en betaal je 995 euro voor 2 personen (exclusief 21% BTW).

Kan ik ook gebruik maken van de actie met een hele groep?
Ja, natuurlijk! Het is zelfs aangetoond dat samen leren een groter en langer effect heeft in de praktijk. En het maakt het makkelijker om de inzichten toe te passen. Slim dus. In het aanmeldformulier heb je de mogelijkheid om meerdere personen aan te vinken, zo kun je gemakkelijk met een groep inschrijven. De 2=1 actie is hier automatisch in verwerkt. Kom je met een groep groter dan 10 personen? Neem even contact op met Godfried Dorssers via godfried@denkproducties.nl

Ik weet nog niet wie ik meeneem
Geen probleem. Schrijf je alvast in via het actieformulier en vul je eigen contactgegevens in bij beide deelnemers. Je kunt de naam en contactgegevens van de tweede persoon later aan ons doorgeven via customercare@denkproducties.nl.

Ik wil niemand meenemen, kan ik ook korting krijgen?
Elke tweede persoon is gratis, dus er geldt geen korting op een enkel ticket. Uiteraard kun je wel gewoon alleen inschrijven, je betaalt in dat geval de normale deelnemersprijs à 995 euro per persoon.

Kan de factuur gesplitst worden?
Nee, dit kunnen we helaas niet faciliteren.

Ik kan alleen inschrijven via mijn bedrijfsportal of catalogus
Helaas is deze actie niet beschikbaar in online opleidingsomgevingen of catalogi. Als je toch gebruik wilt maken van de 2=1 actie, zul je buiten deze omgevingen om in moeten schrijven.

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.