Waarom alléén online leren niet optimaal werkt

Blended Classes zijn dé nieuwste manier om jezelf te ontwikkelen als professional. Modern, snel, intensief en leuk om te doen!

Misschien wist je het al, maar DenkProducties doet ook aan online leren. We zijn partner in Elephant Road: een platform met online programma’s van topexperts als Jos Burgers, Margriet Sitskoorn en anderen. 

Online leren werkt nog niet optimaal
We zijn er nu 2 jaar mee bezig, samen met pionierende cursisten en bedrijven. En we zien van binnenuit: het werkt wel … maar nog niet optimaal:

  • Online leren is hot en dat is terecht. Want: je kunt leren waar en wanneer je wilt.
  • Toch zijn organisaties niet altijd positief: mensen maken er te weinig gebruik van.
  • Of ze beginnen eraan maar maken het niet af.

De oplossing: blended classes
We puzzelden wat met enkele formats en kwamen toen op de Blended Class: een mix van openingscollege + online programma + live meetup. En die werkt geweldig! De livesessies zorgen precies voor de inbedding die een online programma zo nodig heeft.

Eureka. Of zoals een deelnemer aangeeft:
"Super leuke blended class! Fijn om eerst geïnspireerd te raken tijdens de face-to-face bijeenkomst, er daarna wekelijks mee bezig te zijn in de online course en uiteindelijk vragen te kunnen stellen in de laatste face-to-face bijeenkomst!" - Lotte de Groen, Manager Strategie & Innovatie, Post NL

In 2019 organiseren we daarom 9 blended classes. Met bestseller-auteurs, wetenschappers en andere topexperts. Inclusief een online programma van Elephant Road. Dit werkt!

Bekijk de agenda

Dit is ook leuk