De kunst van het vragen stellen: extra seminarmateriaal

Als deelnemer aan het seminar krijg je een inspirerend en zeer toepasbaar seminarprogramma. Vanaf de dag na het seminar kan je aan de slag met het toepassen van de opgedane inzichten en daarbij is het natuurlijk handig om terug te kunnen vallen op wat ‘naslagwerk’. 

Bij dit seminar ontvang je:

1. Een boek naar keuze

Na afloop van het seminar ontvang je een voucher van Managementboek waarmee je in een paar klikken een boek van één van de sprekers bestelt. Lees je liever op een e-reader? Dat kan ook! Jij kiest of je een e-book of een 'echt boek' neemt. Uit deze boeken kun je kiezen:

  • Harder praten helpt niet (Job Boersma & Sarah Gagestein)
  • Ik weet dat u liegt (Job Boersma)
  • Denk niet aan een roze olifant (Sarah Gagestein)
  • Overtuigend debatteren (Sharon Kroes)
  • Kijken in de ziel (Coen Verbraak)*
  • De achterblijvers (Coen Verbraak)*
  • Op de drempel (Coen Verbraak)*

* Dit zijn de boeken van de gelijknamige televisieseries van Coen Verbraak. In deze boeken zijn alle interviews uitgewerkt in tekst.

2. Online tool 'Humintell'

Job Boersma is expert in micro-expressies en leugendetectie. De tool van Humintell wordt door veel experts gebruikt om te trainen in het herkennen van expressies. Micro-expressies lezen is dé manier om uit te vogelen wat iemand écht van je voorstel vindt of over jouw ideeën denkt. Met de Humintell tool kun je hier een pro in worden. Je ontvangt hem gratis bij het seminar De kunst van het vragen stellen!

3. Kijken in de ziel

Uiteraard sturen we je ook de link naar alle afleveringen van de series Kijken in de ziel van Coen Verbraak. Ontzettend inspirerende interviews en een bron van inspiratie.

4. Follow-up e-mails

Tot slot ontvang je na afloop van het seminar van ons een serie van 5 e-mails om je te helpen om de inzichten uit het seminar ook écht in praktijk te brengen. De sprekers delen in deze mails hun beste tip met je en geven een extra opdracht mee.