Eenmalige finale-actie voor MBA in één dag

>> update deze actie is afgelopen <<

We weten dat veel mensen ‘altijd nog een keer MBA in één dag’ willen doen. En dat er ook mensen zijn voor wie de normale toegangsprijs een te hoge drempel voor deelname is.

FINALE ACTIE
Daarom doen we éénmalig een speciale actie. Normaal gesproken kost dit seminar € 995,- (excl. BTW) per persoon. Bij inschrijving voor MBA in één dag tot 11 januari 2019, krijg je 2 tickets voor de prijs van 1. Dit deden we nooit eerder, maar voor deze finale maken we een uitzondering. Het is dus letterlijk: nu of nooit. 

16 & 17 APRIL UITVERKOCHT - EXTRA EDITIE 18 APRIL
MBA in één dag is uitverkocht! Onlangs maakte Ben Tiggelaar bekend dat hij na 2019 stopt met MBA in één dag. Binnen een maand was het HELE seminar uitverkocht én nu is ook de tweede dag uitverkocht. Daarom komt er nu nog een EXTRA editie op 18 april 2019. De ALLERLAATSTE MBA in één dag. Klik hier voor de extra editie. 

3 VEELGESTELDE VRAGEN

  • Geldt dit ook voor andere seminars?
    Nee, exclusief voor MBA in één dag 2019, alleen bij inschrijving tot 11 januari 2019.

  • Kan ik ook losse facturen met 50% korting krijgen?
    Nee dat kan niet, de tweede deelnemer is gratis. Deelnemer 1 krijgt de factuur, nummer 2 is gratis. 

  • Kan ik ook met een hele afdeling of team komen?
    Ja dat kan zeker. En let op: deze ‘2 voor 1’ deal is nog voordeliger dan de groepsarrangementen. Dus dat is de beste optie, ook als je bijv. met 10 mensen wil komen. Gewoon vijf keer ‘2 voor 1’ doen in dat geval.

Staat je vraag er niet bij? Mail even naar info@denkproducties.nl

Meld je nu aan