2=1 DEAL Tiggelaar Top 40

Tiggelaar Top 40

Datum: 10 juni 2022
Tijd:
09.30 - 17.15 uur
Locatie:
Beatrix theater, Utrecht

VEEL GESTELDE VRAGEN 2=1 ACTIE

Hoeveel kost het seminar?
Normaal gesproken kost dit seminar 995 euro per persoon (exclusief 21% BTW). Tijdens de 2=1 actie kun je gratis iemand meenemen en betaal je 995 euro voor 2 personen (exclusief 21% BTW).

Kan ik ook gebruik maken van de actie met een hele groep?
Ja, natuurlijk! Het is zelfs aangetoond dat samen leren een groter en langer effect heeft in de praktijk. En het maakt het makkelijker om de inzichten toe te passen. Slim dus. In het aanmeldformulier heb je de mogelijkheid om meerdere personen aan te vinken, zo kun je gemakkelijk met een groep inschrijven. De 2=1 actie is hier automatisch in verwerkt. Kom je met een groep groter dan 6 personen? Neem even contact op met Godfried Dorssers via godfried@denkproducties.nl

Ik weet nog niet wie ik meeneem
Geen probleem. Schrijf je alvast in via het actieformulier en vul je eigen contactgegevens in bij beide deelnemers. Je kunt de naam en contactgegevens van de tweede persoon later aan ons doorgeven via customercare@denkproducties.nl.

Ik wil niemand meenemen, kan ik ook korting krijgen?
Elke tweede persoon is gratis, dus er geldt geen korting op een enkel ticket. Uiteraard kun je wel gewoon alleen inschrijven, je betaalt in dat geval de normale deelnemersprijs à 995 euro per persoon.

Kan de factuur gesplitst worden?
Nee, dit kunnen we helaas niet faciliteren.

Ik kan alleen inschrijven via mijn bedrijfsportal of catalogus
Helaas is deze actie niet beschikbaar in online opleidingsomgevingen of catalogi. Als je toch gebruik wilt maken van de 2=1 actie, zul je buiten deze omgevingen om in moeten schrijven.

Wat als het seminar vanwege lockdowns of strenge maatregelen niet door kan gaan?
Kernregel daarbij is: daarvan mag jij als deelnemer niet de dupe worden. Wat we in dit geval aanbieden is de keuze tussen:

  • Een nieuwe datum. Waarin je het programma in originele vorm kunt bijwonen.
  • Digitaal doen. Als je dat prettiger vindt dan fysiek aanwezig zijn.
  • Annulering en creditering. Het liefst doen we optie 1 of 2, maar als jij toch liever wil annuleren, zijn we coulant.

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.