FAQ Purpose Driven Leadership

Hier lees je alle veelgestelde vragen over het seminar Purpose Driven Leadership

INHOUD

1. ALGEMENE SEMINAR INFORMATIE
2. PRAKTISCHE VRAGEN (betalen, annuleren, garantie, speciale wensen, deelnemersinfo)
3. INSCHRIJVEN
4. PERS
5. PROGRAMMA EN INHOUD
6. ZAALINDELING & LOCATIE
7. OVER SIMON SINEK

1. ALGEMENE SEMINAR INFORMATIE

Je vindt de belangrijkste informatie over het seminar op de seminarpagina van Purpose Driven Leadership. Hier staat meer informatie over het programma, de sprekers, tijden, locatie, parkeren en bereikbaarheid. Heb je overige vragen? Bekijk eerst of je vraag op deze pagina staat. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op via 020-3033820 of info@denkproducties.nl

2. PRAKTISCHE VRAGEN

Voor vragen over annuleren, betalen, facturatie, garantie, speciale wensen (allergie, mindervalide, etc) en deelnemersinformatie, verwijzen we je naar deze pagina.

3. INSCHRIJVEN

Waarom kan ik nu nog niet inschrijven?
Donderdag 13 juni 2019 om 11.00 uur gaat de officiële inschrijving open. Zorg dus dat je klaarzit!

Waar kan ik me donderdag inschrijven?
Donderdag 13 juni 2019 om 11.00 uur verschijnt op de seminarpagina een groene button waarmee je kunt inschrijven: www.denkproducties.nl/sinek

Kan ik korting krijgen voor dit seminar?
We verlenen geen individuele kortingen, alleen groepskortingen. Bij een groep van 5 of meer personen wordt automatisch een korting toegepast in het inschrijfformulier: 10% bij 5-9 personen en 15% bij 10-19 personen. Je kunt met groepen van 5-19 personen gewoon via het inschrijfformulier op de site inschrijven. Bij 20 of meer personen ontvang je 20% korting. Stuur in dat geval een mail naar godfried@denkproducties.nl

Ik wil met een groep van meer dan 20 personen komen, hoe schrijf ik in?
Stuur een mail naar Godfried Dorssers via godfried@denkproducties.nl. Hij helpt je graag verder en kijkt met je mee hoe we jouw groep het beste van dienst kunnen zijn.

Kan ik korting krijgen als ik student ben of een non-profit organisatie?
Nee helaas, de enige kortingen die wij verlenen zijn groepskortingen (zie bovenstaande vraag 'Kan ik korting krijgen voor dit seminar').

Wat krijg ik extra bij een VIP ticket?
Bij een VIP ticket horen uiteraard VIP plaatsen, je zit op de beste plekken in de zaal. Daarnaast krijg je toegang tot een exclusieve sessie met Simon Sinek. In deze sessie zal Simon zijn ideeën delen rondom de cruciale vraag van veel leiders en ondernemers: 'Hoe vind ik de 'why' voor mijzelf, mijn team en mijn organisatie?'. In een gemodereerd gesprek zal Simon zijn visie delen en jullie persoonlijke vragen beantwoorden. Deze sessie is van 17.00 uur tot 17.45 uur en er zijn slechts 60 plekken beschikbaar.

Ik kan geen VIP ticket meer aanklikken in het inschrijfformulier, hebben jullie toch nog plek?
Als je een bepaald type ticket niet meer kunt aanklikken in het inschrijfformulier betekent het dat dit type ticket uitverkocht is. Er is dan helaas écht geen plek meer, vol is vol.

Krijg ik een toegangsticket en zo ja wanneer?
Ja, je krijgt uiterlijk 1 dag voor het seminar een e-ticket met QR-code. Je kunt deze printen of op je telefoon laten zien bij de registratiebalies op 4 november. 

4. PERS

Kan ik Simon Sinek interviewen?
Dat wordt bepaald door het team van Sinek. Stuur je interviewverzoek naar media@denkproducties.nl. Wij verzamelen alle verzoeken en zetten ze door naar het team van Sinek. Je ontvangt vervolgens op zijn vroegst 1 september bericht of hier mogelijkheden voor zijn.

Kan ik een persexemplaar van zijn nieuwe boek krijgen?
Dat is mogelijk. Hiervoor verwijzen we je graag door naar de Nederlandse uitgever van Simon Sinek: Business Contact. Je kunt hiervoor een mail sturen naar Femke Bilderbeek via fbilderbeek@atlascontact.nl.

Wat betalen jullie aan Simon Sinek?
Daar kunnen we helaas niks over zeggen.

Kunnen we als pers bij het seminar aanwezig zijn?
Dat kan, we hebben een aantal plekken beschikbaar voor pers. Stuur je verzoek naar media@denkproducties.nl. Wij zullen vervolgens een selectie maken. Je hoort op zijn vroegst op 1 september of je een plek krijgt toegewezen.

5. PROGRAMMA & INHOUD

Waar gaat het seminar over?
De titel van het seminar is Purpose Driven Leadership. Hier kun je meer informatie lezen over het thema en het programma van het seminar.

Hoe lang spreekt Simon Sinek?
Simon Sinek staat in blok 2 op het podium en zijn optreden zal ongeveer 1 uur en 45 minuten duren.

Wie staan er naast Simon Sinek op het programma?
We zijn bezig een fantastisch programma samen te stellen. Wie er nog meer op het podium staan, maken we later bekend op deze pagina.

Kan ik een vraag aan Simon Sinek indienen?
Ja dat kan! Eén onderdeel in het programma is een Q&A sessie met Sinek. Die sessie wordt gebaseerd op vragen van deelnemers. Elke deelnemer krijgt de kans om vooraf vragen/thema’s in te dienen. Je ontvangt hierover informatie per mail. Onze moderator selecteert hieruit de beste vragen.

Wat is de voertaal?
De voertaal is Engels vanwege de internationale samenstelling van het programma en om de dag toegankelijk te maken voor niet Nederlandstaligen.

Ontvangen we de handouts van sprekers?
Als sprekers de handouts van hun presentaties beschikbaar stellen, dan kun je die na het seminar downloaden op onze site. Je krijgt daar een e-mail over.

6. ZAALINDELING & LOCATIE

Hoe ziet de zaal eruit?
Bekijk hier de zaalplattegrond en foto's van de zaal.

Krijg ik een stoelnummer?
We werken met vrije stoelkeuze. Je ontvangt dus geen stoelnummer, maar kunt je eigen stoel uitkiezen wanneer je de zaal binnen komt. Alle stoelen hebben goed zicht op het podium. Deelnemers met een VIP-ticket krijgen gereserveerde plekken op de beste plekken in de zaal.

Kan ik met mijn collega's samen zitten?
Als je er samen op tijd bent, kun je een plek naast elkaar uitzoeken.

Hoe laat gaan de zaaldeuren open?
We geven geen exacte tijd, maar de deuren zullen naar verwachting minimaal 20 en maximaal 10 minuten voor aanvang van het programma opengaan.

Heb ik wel goed zicht als ik niet vooraan zit?
Ja dat heb je. We zorgen ervoor dat elke plek goed zicht heeft op het podium.

Kan ik gebruik maken van de garderobe?
Ja, dat kan en is kostenloos.

Is deze locatie toegankelijk voor invaliden?
Jazeker. Vermeld het bij je inschrijving, zodat we hier rekening mee kunnen houden en een plekje voor je kunnen reserveren. Of mail ons op customercare@denkproducties.nl.  

7. OVER SIMON SINEK

Kan ik met Simon Sinek op de foto of zijn handtekening vragen?
Ja dat kan! In de middagpauze van 15.45 uur tot 16.30 uur zal Simon Sinek boeken signeren in de foyer.

Als Sinek toch in Nederland is, kunnen wij hem dan ook uitnodigen op kantoor?
Daar is helaas geen ruimte voor in zijn drukke schema. Sinek gaat na zijn sessie bij ons meteen op het vliegtuig naar Spanje voor een grote conferentie.

Kan ik een interview doen met Simon Sinek?
Dat wordt bepaald door het team van Sinek. Stuur je interviewverzoek naar media@denkproducties.nl. Wij verzamelen alle verzoeken en zetten ze door naar het team van Sinek. Je ontvangt vervolgens op zijn vroegst 1 september bericht of hier mogelijkheden voor zijn.

Hoe lang spreekt Simon Sinek tijdens het seminar?
Simon Sinek staat in blok 2 op het podium en zijn optreden zal ongeveer 1 uur en 45 minuten duren.