Neem contact op

"De Nuon Academy is een groot succes geworden mede door de goede samenwerking met DenkProducties. Met veel passie weten de mensen van Denkproducties als geen ander concepten te bedenken en uit te voeren, waar deelnemers echt enthousiast van worden."

Guido Tijmensen, Head of Small Business Market Management Nuon

Nuon, DenkProducties en 7Ditches TV produceren een serie inspirerende webinars voor de zakelijke klanten van Nuon. Over onderhandelen, Facebookmarketing, delegeren, klantgerichtheid en meer. De webinars worden massaal bekeken en hoog beoordeeld. De resultaten? Die vind je hier.

10 webinars: TV voor ondernemers
Voor Nuon Academy kozen we bewust voor een 'tot in de puntjes' verzorgde productie. De webinars zijn in de avond en moeten concurreren met TV. Dus zitten we in een professionele TV studio, met live regie, 3 camera's en een snelle talkshow formule. Het wordt echt 'ondernemers TV'. Met de kans om live vragen te stellen aan de expert.

De cijfers

  • In totaal 9.989 aanmeldingen
  • 97% van alle kijkers kijkt van de eerste tot de laatste seconde
  • Evaluatiecijfer: 8

De rol van DenkProducties
Wij verzorgen de totale productie van het webinar: inhuur van de faciliteiten (via onze partner 7Ditches TV), advies over sprekers, copywriting voor website en uitnodigingsmails, projectmanagement tot zelfs het live webteam.

Wil jij een webinar van hoge kwaliteit en met véél kijkers? Neem dan even contact op.