Pluc: Finance on a Mission

Hét vlaggenschip-event

"DenkProducties is een partner die ons aanvoelt en die van onze events onvergetelijke dagen maakt. De kern in onze samenwerking is vertrouwen, en dat werkt. Ze regelen een event tot in de details vanuit een expertise en inzet waar we op kunnen bouwen."

Jan Heinen, partner bij PLUC

Pluc is een gedreven opleidingsbureau voor financieel professionals. Met één groot doel: financials leren om buiten hun spreadsheets te kijken en een écht onmisbare rol in het management team te pakken. Het vlaggeschip-event van Pluc is 'Finance on a Mission'. Geproduceerd door DenkProducties.

Pluc trekt financials uit de comfort zone
Met 'Finance on a Mission' daagt Pluc haar deelnemers (financieel directeuren, controllers) uit om méér invloed te pakken in hun bedrijf. Om een strategische sleutelrol te claimen en hun toegevoegde waarde overduidelijk te maken. 'Finance on a Mission' is daarbij de wake-up call van het jaar!

DenkProducties produceert
Dit evenement wordt geproduceerd door DenkProducties. Het is een Pluc-event, maar wij regelen het achter de schermen:

  • inspirerende sprekers (zoals Daan Roosegaarde en Jan van Setten)
  • locatie
  • techniek
  • hostessen en productieteam

Het voordeel voor PLUC: ze hebben alle tijd voor hun gasten. Kunnen in een -korte- sessie op het podium hun missie delen en daarna meteen in gesprek met het publiek. Zonder zich druk te hoeven maken over de organisatie. Want die is geregeld. 

Wil jij een eigen evenement dat mensen écht raakt? Neem dan even contact op.