Klantendag

"DenkProducties verzorgde voor MT MediaGroep de organisatie van Sprout Challengerday. Dankzij hen kijken we terug op een topdag: een geoliede machine met een super resultaat. Driewerf hoera voor Denk!"

Ewald Smits, Creatief Directeur MT MediaGroep

Je gaat een klantendag organiseren. Een ideale manier om jouw bestaande klanten te bedanken. Én een uitgelezen kans om prospects met jouw organisatie in aanraking te brengen.

Kortom: zo'n klantendag moet indruk maken. En dat komt goed uit: indruk maken is ons vak. Met een onvergetelijk programma en een geolied productieteam. Jouw mensen kunnen zich 100% focussen op het primaire doel van zo'n klantendag: bestaande klanten persoonlijk belonen en nieuwe klanten persoonlijk verwelkomen. De rest … is gewoon geregeld.

Een klantendag … waarop je zelf tijd hebt voor je klanten
Hoe helpt DenkProducties om de klantendag onvergetelijk te maken:

  • We helpen je met de selectie van de beste sprekers. En stellen een programmaformat samen dat inspirerend én relevant is voor jouw klantengroep
  • We adviseren over locatie, techniek, catering en productie. Je kan kiezen welke dingen je zelf wil regelen en welke zaken je aan ons overlaat. Voor elk aspect hebben we een lijst met betrouwbare én betaalbare leveranciers. Wij kennen de koopjes!
  • We helpen je in die fase waarin blijkt dat het organiseren van zo'n klantendag toch meer werk is dan je vooraf verwacht (meestal de laatste 3 weken). Ons team staat klaar om extra te ondersteunen.
  • Op de klantendag zelf zorgen we voor de ontvangst van deelnemers en sprekers, een strak draaiboek, waterdicht technisch draaiboek en een ervaren producent.

Wij hebben maar één doel: jouw klantendag ge-denk-waardig maken. Zodat jij de complimenten in ontvangst kunt nemen en de spinoff kunt verzilveren.

Mail ons via onderstaande button en wij nemen contact met je op.

Neem contact op