Persbericht - Locatie bekend

Locatie seminar ‘Forward Thinking Leadership’ bekend: AFAS live

Amsterdam/Leusden, 12 juli 2018 - Het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ vindt op 28 september plaats in AFAS Live in Amsterdam. Dat hebben organisatoren DenkProducties en AFAS Software bekendgemaakt.

De keuze voor AFAS Live lijkt voor de hand liggend met AFAS als co-host, maar dat was niet vanzelfsprekend. “Wij zijn uiteindelijk zeer vereerd dat AFAS Live is uitgekozen en verheugen ons om dit bijzondere evenement in samenwerking met DenkProducties en AFAS Software succesvol neer te zetten. Niet alleen concerten komen hier uitstekend tot zijn recht, met de komst van dit seminar over inspirerend leiderschap, snelle verandering en creatief denken is AFAS Live een zeer unieke locatie. Wij kijken er enorm naar uit om Barack Obama te mogen ontvangen”, aldus Birgitte de Winter, directeur AFAS Live.

Ook Bas van der Veldt, CEO van AFAS is opgelucht dat alles uiteindelijk rondkwam: “We zien AFAS Live als onze tweede huiskamer, dus als je partner bent van zo’n bijzonder seminar dan wil je dat natuurlijk ook in je eigen huis doen. Ik ben blij dat iedereen een extra stap heeft gezet om dit te realiseren.”

Seminar snel vol
AFAS Live biedt ruimte aan 3.500 gasten. Hans Janssen, directeur van DenkProducties voorspelt dat het seminar snel vol zal raken: “Er is zo ongelofelijk veel belangstelling voor het programma. Dat overtreft zelfs onze stoutste verwachtingen. Ik denk dat het een kwestie van dagen is voordat het is uitverkocht.” De organisatie van ‘Forward Thinking Leadership’ maakt komende weken meer namen van sprekers bekend. Dit zijn stuk voor stuk topexperts, die hun kennis op het gebied van snelle verandering en inspirerend leiderschap delen.

De inschrijving voor Forward Thinking Leadership is vandaag geopend. Meer informatie: www.forwardthinkingleadership.nl

 

Over AFAS Software
AFAS Software inspireert beter ondernemen. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt al ruim twintig jaar innovatieve softwareproducten en neemt daarbij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibele software volledig af te stemmen op branche-specifieke situaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties in alle branches. Hiermee krijgen klanten een compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen en hebben zij het vermogen om mee te bewegen met de markt.Over DenkProducties
DenkProducties is de specialist in spraakmakende managementseminars. Al meer dan vijftien jaar maakt DenkProducties programma’s over leiderschap, beïnvloeding en persoonlijke productiviteit die zowel inhoudelijk als qua vorm boven het maaiveld uitsteken. Onder het motto ‘Opleiden hoeft geen pijn te doen!’ werkt DenkProducties compromisloos met de beste docenten uit binnen- en buitenland, waarbij zij zorgt voor een productionele omlijsting vol belevenis.