Purpose Driven Leadership - Ticketinformatie

 

MEER INFORMATIE OVER TICKETS

1. REGULIER TICKET
2. VIP TICKET
3. GROEPEN
_______________

1. REGULIER TICKET
De prijs van dit seminar is €995,- per persoon (excl. 21% btw). Dit is inclusief lunch, dranken, parkeren, extra materialen en een boek van Simon Sinek.

The Infinite Game (+ signeersessie)
Elke deelnemer ontvangt gratis het nieuwste boek van Simon Sinek: The Infinite Game. Dit boek komt in oktober 2019 uit, dus je bent één van de eersten die het in handen krijgt. Simon Sinek zal tijdens de middagpauze boeken signeren (15.45-16.30). Een unieke gelegenheid!

Bestel jouw reguliere ticket

_______________

2. VIP TICKET  - UITVERKOCHT -
VIP tickets kosten €1.395,- (excl. 21% btw) per persoon. Dit is inclusief een exclusieve VIP sessie met Simon Sinek. Er zijn slechts 60 VIP tikets beschikbaar. De tickets geven toegang tot:

  • De beste stoelen in de zaal.
  • Speciale VIP area tijdens de pauzes.
  • Exclusive VIP deepdive sessie met Simon Sinek (17.00-17.45): ‘Finding your Why’. In deze sessie zal Simon zijn ideeën delen rondom de cruciale vraag van veel leiders en ondernemers: 'Hoe vind ik de 'why' voor mijzelf, mijn team en mijn organisatie?'. In een gemodereerd gesprek zal Simon zijn visie delen en jullie persoonlijke vragen beantwoorden.

Er zijn slechts 60 VIP tickets. Claim jouw plek dus snel! 

 

_______________

3. GROEPEN

Steeds meer organisaties vaardigen groepen deelnemers af naar onze seminars. Hun ervaring is dat 'samen bijspijkeren' een geweldig positief effect heeft op de implementatie van de inzichten. Daarom bieden we groepskortingen aan voor onze seminars:

5-19 deelnemers
Bij deelname met 5-9 deelnemers: 10% korting
Bij deelname met 10-19 deelnemers: 15% korting

20+ deelnemers
Bij deelname met 20+ deelnemers ontvang je 20% korting. Om een groep van 20 of meer deelnemers aan te melden, kun je contact met ons opnemen via info@denkproducties.nl.

Meer informatie over groepsarrangementen? Klik hier.