Seminar 17/04/2019
Aanmelden

Extra editie: MBA in één dag: Routebeschrijving

Aanmelden

Auto:
Vanuit Hilversum (A27)
neem de A12 richting Utrecht/Den Haag. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Amsterdam (A2) richting Utrecht
neem afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Den Bosch/Breda (A2)
neem afrit 8. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Rotterdam/Den Haag (A12)
neem afrit 17. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Vanuit Amersfoort (A28) naar de A27 (Breda)
neem de A12 (Den Haag), ring Utrecht. Volg dan de borden Jaarbeurs en Centrum. Zodra het Beatrix Theater, Jaarbeurs P1 t/m P5 aangegeven staan, volg je die borden. Hier kun je ook parkeren.

Parkeren
Rondom het Beatrix Theater zijn voldoende parkeerplaatsen. Houd wel rekening met evenemnten in de Jaarbeurs. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P3. Deze parkeerterreinen liggen tegenover het Beatrix Theater. Jaarbeurs P4 en P5 liggen op ongeveer 25 minuten loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt.

Openbaar vervoer:
Het Beatrix Theater is goed bereikbaar met het OV. Het Centraal Station Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand van het theater. De looproute is bijna volledig overdekt en vanuit het Centraal Station staat de route naar het Beatrix Theater goed aangegeven. Volg de borden Jaarbeursplein totdat het Beatrix Theater staat aangegeven.

Verder is het theater te bereiken met tramlijn 60 (Nieuwegein) en tramlijn 61 (IJsselstein), halte CS Jaarbeursplein.

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht