Seminar 06/02/2020
Aanmelden
Je hebt nog 7 dagen om je in te schrijven

Nooit meer te druk: Routebeschrijving

Aanmelden

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan

Locatie & Catering

Over de locatie
Dit seminar vindt plaats op een bijzondere locatie: Fort Voordorp. Een historisch fort gelegen op een eiland middenin een groene omgeving, maar toch dichtbij alle uitvalswegen. We zitten in zaal 'Lunetten' met ongeveer 120 deelnemers. In de pauzes kun je uiteraard - weer of geen weer - lekker naar buiten voor een frisse neus in de prachtige omgeving.

Catering en allergieën
Alle catering is inbegrepen bij dit seminar. We verzorgen vooraf en in de korte pauzes luxe snacks, verse thee, cappuccino en koffie. Tijdens de lunch is er een variatie aan broodjes, warme snacks en fruit. Na afloop van het seminar is er een borrel met wijn, bier, fris en uiteraard een lekkere borrelhap.

We zorgen dat er de hele dag voldoende vegetarische opties zijn. Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Geef het ons uiterlijk een week voor het seminar door via customercare@denkproducties.nl

Route

Auto
De locatie is het makkelijkst te bereiken met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken naast de deur. Navigatie adres Fort Voordorp: Voordorpsedijk 28A, 3737 BK Groenekan.

Openbaar Vervoer
Fort Voordorp is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de trein of bus naar station Utrecht Overvecht. Onze pendelbusjes brengen je vervolgens in 10 minuten vanaf station Utrecht Overvecht naar Fort Voordorp. De pendelbusjes rijden tussen 08.30 - 09.45 uur en 17.00 - 18.30 uur. Ze staan klaar op de Tiberdreef (aan de kant van de hoofduitgang).

Fietsen
Is het lekker weer en hou je van fietsen? Dan kun je ook een OV-fiets te huren bij Utrecht Centraal (5,3 km) of Utrecht Overvecht (3,0 km) en naar Fort Voordorp fietsen. 

OV alternatief: bus
Tot slot kun je met buslijn 77 naar bushalte 'Utrecht Veemarkt'. Vanaf daar is het 1 kilometer lopen.

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan