Seminar 23/09/2020
Aanmelden

Onzichtbaar Overtuigen: Routebeschrijving

Aanmelden

Johan Cruijff ArenA
ArenA Boulevard 1
1100 DL, Amsterdam

Over de locatie
Dit seminar vindt plaats in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Een iconische locatie! Het seminar vindt plaats in zaal Athene '87, met plaats voor maximaal 300 deelnemers. In de foyer en op het balkon heb je tijdens de pauzes prachtig uitzicht over het voetbalveld.

Catering en allergieën
Alle catering is inbegrepen bij dit seminar. We verzorgen vooraf en in de korte pauzes luxe snacks, verse thee, cappuccino en koffie. Tijdens de lunch is er een variatie aan broodjes, warme snacks en fruit. Na afloop van het seminar is er een borrel met wijn, bier, fris en uiteraard een lekkere borrelhap.

We zorgen dat er de hele dag voldoende vegetarische opties zijn. Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Geef het ons uiterlijk een week voor het seminar door via customercare@denkproducties.nl

Openbaar vervoer
De Johan Cruijff ArenA is het makkelijkst te bereiken met het openbaar vervoer. De ArenA ligt op 5 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Hier stoppen op hoge frequentie treinen, (streek)bussen en metro's (50 en 54) op het station. Plan je reis op www.9292.nl.

Auto & parkeren
Uiteraard is de ArenA ook goed te bereiken met de auto. Parkeren kan in P1 ArenA*. Navigatie-adres: Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam. Je kunt een uitrijkaart ophalen in de pauzes bij de informatiebalie.
 
*Let op: er zijn alleen uitrijkaarten beschikbaar voor P1 ArenA, niet voor omliggende parkeergarages.
Johan Cruijff ArenA
ArenA Boulevard 1
1100 DL Amsterdam