Steven van Belleghem: the offer you can’t refuse

Steven van Belleghem: the offer you can’t refuse

dinsdag 20 april 2021

Wat als klanten meer willen dan een uitstekende service?

Let op: dit seminar is al geweest. Benieuwd welke seminars er wel op de kalender staan?

Check onze agenda

Klanten willen méér en verder
Wat als klanten meer verwachten dan alleen een goed product, uitstekende service en perfect werkende digitale interfaces? En wat als nieuwe technologieën zoals 5G, artificiële intelligentie, quantum computing en robotica mogelijkheden bieden die verder gaan dan alleen gebruiksgemak creëren?

In deze digitale masterclass neemt Steven van Belleghem je mee naar de volgende fase in digital customer experience:

  • Wat doe je als gebruiksgemak een commodity wordt?
  • Hoe speel je in op de life journey van je klanten?
  • Welke bijdrage kun je leveren aan maatschappelijke problemen zoals klimaat, gezondheidszorg en mobiliteit (ook als kleine speler)?

Steven legt uit hoe je als organisatie een ‘offer you can’t refuse’ ontwikkelt waarin fenomenale dienstverlening, maatschappelijke relevantie en levensimpact samenkomen.

In deze masterclass komt Steven niet alleen, hij neemt ook zijn vrienden mee: ondernemers en leiders die voor hem -en daarmee ook voor jou- een bron van inspiratie zijn. Wie het zijn, dat is nog een verrassing. Maar je verwachtingen gaan we overtreffen. Dat weten we nu al.

Bij je inschrijving ontvang je ook achteraf de terugkijklink waarmee je de digitale masterclass gedurende 7 dagen, op elk gewenst tijdstip, kunt terugkijken.

Steven van Belleghem
Steven van Belleghem
€ 295,00 excl. 21% btw
4 PE-uren Meer info

Programma

14:00 | Start

Blok 1: Customer expectations beyond convenience

Gebruiksgemak was ooit een ‘unique selling point’. Nu is het een basisvoorwaarde. Een toekomstbestendige organisatie is een life partner voor haar klanten. Hoe word je dat?

Blok 2: Technologies beyond convenience

5G, AI, Robotics and quantum computing bieden ongekende mogelijkheden om meer impact te maken in de wereld van onze klanten. En om de wereld zélf een mooiere plek te maken. Hoe start je daarmee?

Blok 3: The offer you can’t refuse

Een organisatie die ultiem gemak biedt én een levenspartner wordt én helpt bij het aanpakken van wereldproblemen heeft 'the offer you can’t refuse'. Is dit te groot voor jouw bedrijf? Nee! Steven laat zien hoe je dit ook op kleine schaal ontwikkelt.

17:30 | Einde

Terugkijklink

Bij je inschrijving ontvang je ook achteraf de terugkijklink waarmee je de digitale masterclass gedurende 7 dagen, op elk gewenst tijdstip, kunt terugkijken.

Extra

Een box (in de post) met het boek ‘The Offer You Can’t Refuse’ en diverse andere items

Praktische informatie

Locatie

Thuis
Live
interactief in een digitaal platform