Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

TOEPASSEN VRAAGT SAMENWERKING

Steeds meer organisaties vaardigen groepen deelnemers af naar onze seminars. Hun ervaring is dat 'samen bijspijkeren' een geweldig positief effect heeft op de implementatie van de inzichten.

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Voor organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we twee soorten voordelen: korting of speciale arrangementen:
* KORTING: die passen we automatisch toe als je inschrijft op onze site. Handig, hoef je niet meer te onderhandelen. Onze groepskortingen zijn:
            -          Bij deelname met 5-9 deelnemers: 10%
            -          Bij deelname met 10-19 deelnemers: 15%
            -          Bij deelname met 20+ deelnemers: 20%

* EXTRA SESSIE: Soms wil je liever extra team-ondersteuning bij de implementatie van de inzichten uit het seminar. Ook dat kan! In plaats van korting krijg je dan een door ons opgeleide gedragstrainer tot je beschikking die jouw team helpt bij het superconcreet toepassen van de opgedane inzichten. Seminar + training in één arrangement!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar godfried@denkproducties.nl of bel naar 020-3033820 en vraag naar Godfried Dorssers.

EEN PAAR VOORBEELDEN

  • Een grote uitgever neemt al jaren haar beste relaties mee naar MBA in één dag. Niet alleen uit relatie-oogpunt, maar ook om samen te brainstormen over nieuwe vormen van samenwerking.
  • Een Telecomaanbieder liet haar veranderteam 2 seminars bijwonen met tussentijdse teamsessies onder leiding van een gedragstrainer. Met tussentijdse workshops om de vertaalslag hyperconcreet te maken.
  • Een grote bank stuurt haar salesteam naar het seminar 'Psychologie van het Overtuigen' en heeft de dag na het seminar meteen een interne sessie (zelf geleid) over de toepassing van de inzichten bij het binnenhalen van een nieuwe klant.