Wouter de Jong

Wouter de Jong is dé snelrijzende ster op het gebied van effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Zijn boek ‘MindGym’ breekt verkooprecords.

Lees meer
Alexander Klöpping

Klöpping weet alles van internethypes en -trends. Hij richtte Blendle én de Universiteit van Nederland op. Ook schuift hij regelmatig aan bij DWDD.

Lees meer
Ali Niknam

Ali Niknam maakte fortuin met zijn bedrijven TransIP, The Datacenter Group en bunq. De jonge ondernemer wordt gezien als dé disruptor van de bankensector.

Lees meer
Arend Ardon

Dr. Arend Ardon, sociaal psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer, is volgens kenners één van de meest vernieuwende denkers over verandermanagement.

Lees meer
Barack Obama

On September 28th President Barack Obama will join a moderated conversation during the DenkProducties seminar Forward Thinking Leadership.

Lees meer
Bas van der Veldt

Bas is spreker, ICT-kenner en de CEO van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid behaalde AFAS een omzet van meer dan 100 miljoen.

Lees meer
Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is bestseller auteur, columnist en één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering.

Lees meer
Berthold Gunster

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken. Hij schreef tien boeken, verkocht meer dan 750.000 exemplaren en geeft door heel Nederland trainingen en theatershows.

Lees meer
Charlotte Van 't Wout

Journalist voor NRC, videocolumnist bij het AD en schrijver over productiviteit, carrière en lifehacks. Charlotte heeft enorm veel tips over productiviteit, mindset en toffe lifehacks.

Lees meer
Cody Keenan

Cody Keenan is de speechschrijver van voormalig President Barack Obama. Hij heeft onder andere meegewerkt aan Obama's memoires.

Lees meer
Coen Verbraak

Coen Verbraak is een meesterinterviewer. Hij maakt prijswinnende portretterende interviews en profielen voor o.a. Vrij Nederland en NRC.

Lees meer
Dan Ariely

Ariely beet zich vast in het onderwerp 'motivatie en werk'. Een vernieuwende blik op de vraag: welke factoren bepalen onze motivatie?

Lees meer
Daniel Kahneman

Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman is een van de meest invloedrijke psychologen ter wereld. In 2011 verscheen zijn bestseller 'Ons feilbare denken'.

Lees meer
Daniel Shapiro

Shapiro is Harvard professor in onderhandelen en conflicten oplossen. Hij laat zien hoe je lastige situaties oplost, een skill die iedere leider nodig heeft.

Lees meer
David Allen

David Allen is zonder de twijfel de beste denker ter wereld op het gebied van persoonlijke productiviteit. Hij is de auteur van de megaseller 'Getting Things Done'.

Lees meer
Duncan Wardle

Ducan Wardle werkte 25 jaar bij Walt Disney als Vice President of Innovation & Creativity. Hij weet precies hoe je zorgt voor een goede customer experience

Lees meer
Edward Stolze

Edward Stolze leidt één van de beste reclamebureaus van Nederland. Reclame maken kan zonder budget, als je maar slim en doortastend denkt.

Lees meer
Elisa de Groot

Elisa de groot is expert in het strategische machtsspel in organisaties. Ze weet hoe je communicatief slim inspeelt op de karaktertrekken van je gesprekspartner.

Lees meer
Erik Peekel

Erik Peekel is creatief ondernemer in de evenementenbranche en treedt regelmatig op als dagvoorzitter, zo ook tijdens Geraffineerd Onderhandelen.

Lees meer
Fleur Ravensbergen

Fleur onderhandelt met terroristen en bemiddelt in de lastigste conflicten ter wereld. Ze is onderhandelexpert en nu ook: dagvoorzitter!

Lees meer
George van Houtem

George van Houtem is dé onderhandel specialist van Nederland. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en schreef er twee bestsellers over.

Lees meer
Gillian Tans

Gililan is CEO van Booking.com. Ze is verantwoordelijk voor de wereldwijde strategie van het miljoenenbedrijf in meer dan 225 landen.

Lees meer
Gunnar Michielssen

Gunnar is de e-mailgoeroe van de lage landen. Hij kent de slimste hacks en handigste tools om met e-mail onvoorstelbaar veel tijd te besparen!

Lees meer
Jaap Bressers

Jaap Bressers is de auteur van het best verkochte managementboek van de afgelopen 2 jaar: 'Waar een wiel is, is een weg'.

Lees meer
Jan van Setten

Jan van Setten is één van de meest energieke en gedreven docenten. Hij is expert in klantgerichtheid, leiderschap en gedragsverandering.

Lees meer
Janka Stoker

Janka is hoogleraar aan de Universiteit Groningen. Ze weet alles over leiders, verandering en teams en de rol die motivatie daarin speelt.

Lees meer
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher is één van de meest oorspronkelijke denkers in managementland. Hij is werkzaam als spreker, schrijver en strateeg in organisatiecultuur.

Lees meer
Jeroen Smit

Jeroen Smit besteedde een deel van zijn journalistieke carrière met het infiltreren in complexe bedrijfspolitieke processen bij Ahold en ABN Amro.

Lees meer
Jim Stolze

Jim Stolze is ondernemer, auteur en adviseur. Hij richtte diverse bedrijven op in de creatieve- en tech-industrie en haalde TED naar Nederland.

Lees meer
Jitske Kramer

Jitske Kramer heeft HumanDimensions opgericht en reist de hele wereld over om veel te leren over de culturele antropologie. Als spreker en auteur deelt ze haar kennis.

Lees meer
Job Boersma

Job Boersma is psycholoog en gespecialiseerd in lichaamstaal. Hij werd opgeleid door een CIA special agent en is expert in 'facial coding'.

Lees meer
John Kotter

Volgens kenners de allergrootste denker over Verandermanagement. John Kotter is op zijn 33ste (!) professor aan de Harvard Business School geworden.

Lees meer
Jon Favreau

Jon Favreau is het brein achter de meest legendarische speeches van Barack Obama. Hij speelde een cruciale rol in de historische 'Yes We Can' verkiezingscampagne.

Lees meer
Joris Beckers

Beckers is de oprichter van Picnic: de revolutionaire online supermarkt die €100+ miljoen aan funding binnensleepte en met de dag explosief blijft groeien.

Lees meer
Joris Luyendijk

Joris Luyendijk veroorzaakte een kleine aardbeving met zijn boek 'Het kan niet waar zijn'. Dat ging meer dan 200.000 keer over de toonbank.

Lees meer
Jos Burgers

Jos Burgers is dé expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij houdt ongeveer 200 lezingen per jaar en schreef er diverse bestsellers over.

Lees meer
Ken Blanchard

Ken Blanchard is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers. Hij verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’.

Lees meer
Kim Spinder

Kim Spinder is innovator, dwarsligger, veranderaar en piraat. Ze stopte op 1 januari 2011 met e-mail en schreef daar de bestseller 'We Quit Mail' over.

Lees meer
Lars Sørensen

Lars Sørensen is veelzijdig gespreksleider en bekend als radiomaker bij BNR en Radio 2. Hij is gastheer tijdens 'De kunst van het vragen stellen'.

Lees meer
Maggie MacDonnell

Maggie ontving in 2017 the 'Global Teacher Prize'. Ze geeft les in een afgelegen Inuit-dorp dat kampt met heftige problemen als zelfmoord en seksueel misbruik.

Lees meer
Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en bekend van de bestseller 'Het maakbare brein'.

Lees meer
Mark Tigchelaar

Mark is neuropsycholoog en onder meer auteur van het boek 'Haal meer uit je hersenen'. Hij leert je alles op gebied van productief en gefocust werken.

Lees meer
Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith helpt mensen (on)bewuste gewoontes te doorbreken en nog succesvoller te worden. Hij staat al jaren in de Thinkers50.

Lees meer
Michaela DePrince

Van oorlogsweeskind tot soliste bij het Nationaal Ballet. Het levensverhaal van DePrince is het toonbeeld van doorzettings-vermogen en wilskracht.

Lees meer
Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is expert op het gebied van agile business en lean startups. Ook is hij specialist in het meetbaar verbeteren van marketing en sales performances.

Lees meer
Nils Roemen

Nils Roemen is grondlegger van #durftevragen en gespecialiseerd in de kracht van sociale overwaarde: dingen voor elkaar krijgen zonder geld.

Lees meer
Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.

Lees meer
Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier.

Lees meer
Remco Claassen

Door velen gezien als de beste leiderschapstrainer van het land. Remco ontwikkelde een unieke, persoonlijke visie op leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Lees meer
Rick Pastoor

Rick Pastoor is verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Blendle. En auteur van de bestseller GRIP. Eindeloze theorieën om efficiënter en effectiever te werken.

Lees meer
Robert Cialdini

Robert Cialdini verwierf wereldfaam met zijn bestseller 'Invloed'. Hij is hoogleraar Marketing én Psychologie aan Arizona State University.

Lees meer
Robot Sophia

Sophia is the latest and most advanced robot and cultural icon. Sophia uses artificial intelligence, visual data and facial recognition to have real conversations with humans.

Lees meer
Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Daarnaast is hij initiatiefnemer van online TV station: 7 Ditches TV.

Lees meer
Sarah Gagestein

Sarah studeerde cum laude af in de Retorica. Ze is taalstrateeg en expert op het gebied van framing, de minst zichtbare maar zéér indringende gesprekstechniek.

Lees meer
Sharon Kroes

Sharon Kroes is voormalig wereldkampioen debatteren. Hij leert managers en ondernemers hoe ze verbaal veel scherper uit de hoek kunnen komen.

Lees meer
Simon Sinek

Sinek begon zijn carrière in de advocatuur en de reclame. Hij schreef een bestseller over het ‘waarom?’, het missende puzzelstukje, in bedrijven.

Lees meer
Steven van Belleghem

Dé expert die je alles kan vertellen over jouw klanten in een snel veranderende digitale wereld met AI, big data, internet of things en vele andere digitale trends

Lees meer
Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is gefascineerd door de optimalisatie van alles. Alles uit je eigen tijd halen. Alles uit je mensen halen. Alles elke dag nóg beter doen.

Lees meer
Theo Compernolle

Theo Compernolle is arts, neuropsychiater en psychotherapeut. Hij schreef twee bestsellers waaronder ‘Stress, vriend en vijand’.

Lees meer
Tony Crabbe

De Britse Tony Crabbe schreef dé bestseller over zelfleiderschap van 2016: Nooit meer te druk. Tony werkt als bedrijfspsycholoog voor bedrijven als Microsoft en Disney.

Lees meer