Alexander Klöpping

Klöpping weet alles van internethypes en -trends. Hij richtte Blendle én de Universiteit van Nederland op. Ook schuift hij regelmatig aan bij DWDD.

Read more
Ali Niknam

Ali Niknam maakte fortuin met zijn bedrijven TransIP, The Datacenter Group en bunq. De jonge ondernemer wordt gezien als dé disruptor van de bankensector.

Read more
Arend Ardon

Dr. Arend Ardon, sociaal psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer, is volgens kenners één van de meest vernieuwende denkers over verandermanagement.

Read more
Barack Obama

On September 28th President Barack Obama will join a moderated conversation during the DenkProducties seminar Forward Thinking Leadership.

Read more
Bas van der Veldt

Bas is spreker, ICT-kenner en de CEO van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid behaalde AFAS een omzet van meer dan 100 miljoen.

Read more
Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is bestseller auteur, columnist en één van Nederlands meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering.

Read more
Berthold Gunster

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken. Hij schreef tien boeken, verkocht meer dan 750.000 exemplaren en geeft door heel Nederland trainingen en theatershows.

Read more
Charlotte Van 't Wout

Journalist voor NRC, videocolumnist bij het AD en schrijver over productiviteit, carrière en lifehacks. Charlotte heeft enorm veel tips over productiviteit, mindset en toffe lifehacks.

Read more
Cody Keenan

Cody Keenan is de speechschrijver van voormalig President Barack Obama. Hij heeft onder andere meegewerkt aan Obama's memoires.

Read more
Coen Verbraak

Coen Verbraak is een meesterinterviewer. Hij maakt prijswinnende portretterende interviews en profielen voor o.a. Vrij Nederland en NRC.

Read more
Daan Roosegaarde

This artist and innovator is world famous for his social designs such as the Smart Highway and the Smog Free Project. He shares his visionary ideas for a better future.

Read more
Dan Ariely

Ariely beet zich vast in het onderwerp 'motivatie en werk'. Een vernieuwende blik op de vraag: welke factoren bepalen onze motivatie?

Read more
Daniel Kahneman

Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman is een van de meest invloedrijke psychologen ter wereld. In 2011 verscheen zijn bestseller 'Ons feilbare denken'.

Read more
Daniel Shapiro

Shapiro is Harvard professor in onderhandelen en conflicten oplossen. Hij laat zien hoe je lastige situaties oplost, een skill die iedere leider nodig heeft.

Read more
David Allen

David Allen is zonder de twijfel de beste denker ter wereld op het gebied van persoonlijke productiviteit. Hij is de auteur van de megaseller 'Getting Things Done'.

Read more
Duncan Wardle

Ducan Wardle werkte 25 jaar bij Walt Disney als Vice President of Innovation & Creativity. Hij weet precies hoe je zorgt voor een goede customer experience

Read more
Edward Stolze

Edward Stolze leidt één van de beste reclamebureaus van Nederland. Reclame maken kan zonder budget, als je maar slim en doortastend denkt.

Read more
Elisa de Groot

Elisa de groot is expert in het strategische machtsspel in organisaties. Ze weet hoe je communicatief slim inspeelt op de karaktertrekken van je gesprekspartner.

Read more
Erik Peekel

Erik Peekel is creatief ondernemer in de evenementenbranche en treedt regelmatig op als dagvoorzitter, zo ook tijdens Geraffineerd Onderhandelen.

Read more
Fleur Ravensbergen

Fleur onderhandelt met terroristen, praat met gewapende groepen en bemiddelt in de lastigste conflicten over de hele wereld met als doel geweld te verminderen.

Read more
George van Houtem

George van Houtem is dé onderhandel specialist van Nederland. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en schreef er twee bestsellers over.

Read more
Gillian Tans

Gililan is CEO van Booking.com. Ze is verantwoordelijk voor de wereldwijde strategie van het miljoenenbedrijf in meer dan 225 landen.

Read more
Gunnar Michielssen

Gunnar is de e-mailgoeroe van de lage landen. Hij kent de slimste hacks en handigste tools om met e-mail onvoorstelbaar veel tijd te besparen!

Read more
Jaap Bressers

Jaap Bressers is de auteur van het best verkochte managementboek van de afgelopen 2 jaar: 'Waar een wiel is, is een weg'.

Read more
Jan van Setten

Jan van Setten is één van de meest energieke en gedreven docenten. Hij is expert in klantgerichtheid, leiderschap en gedragsverandering.

Read more
Janka Stoker

Janka is hoogleraar aan de Universiteit Groningen. Ze weet alles over leiders, verandering en teams en de rol die motivatie daarin speelt.

Read more
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher is één van de meest oorspronkelijke denkers in managementland. Hij is werkzaam als spreker, schrijver en strateeg in organisatiecultuur.

Read more
Jeroen Smit

Jeroen Smit besteedde een deel van zijn journalistieke carrière met het infiltreren in complexe bedrijfspolitieke processen bij Ahold en ABN Amro.

Read more
Jim Stolze

Jim Stolze is ondernemer, auteur en adviseur. Hij richtte diverse bedrijven op in de creatieve- en tech-industrie en haalde TED naar Nederland.

Read more
Jitske Kramer

As a corporate anthropologist, speaker and entrepreneur she shows us how we can drastically improve our way of organizing and working together as a group.

Read more
Job Boersma

Job Boersma is psycholoog en gespecialiseerd in lichaamstaal. Hij werd opgeleid door een CIA special agent en is expert in 'facial coding'.

Read more
John Kotter

Volgens kenners de allergrootste denker over Verandermanagement. John Kotter is op zijn 33ste (!) professor aan de Harvard Business School geworden.

Read more
Jon Favreau

Jon Favreau is het brein achter de meest legendarische speeches van Barack Obama. Hij speelde een cruciale rol in de historische 'Yes We Can' verkiezingscampagne.

Read more
Joris Beckers

Beckers is de oprichter van Picnic: de revolutionaire online supermarkt die €100+ miljoen aan funding binnensleepte en met de dag explosief blijft groeien.

Read more
Joris Luyendijk

Joris Luyendijk veroorzaakte een kleine aardbeving met zijn boek 'Het kan niet waar zijn'. Dat ging meer dan 200.000 keer over de toonbank.

Read more
Jos Burgers

Jos Burgers is dé expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij houdt ongeveer 200 lezingen per jaar en schreef er diverse bestsellers over.

Read more
Ken Blanchard

Ken Blanchard is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers. Hij verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’.

Read more
Kim Spinder

Kim Spinder is innovator, dwarsligger, veranderaar en piraat. Ze stopte op 1 januari 2011 met e-mail en schreef daar de bestseller 'We Quit Mail' over.

Read more
Lars Sørensen

Lars Sørensen is veelzijdig gespreksleider en bekend als radiomaker bij BNR en Radio 2. Hij is gastheer tijdens 'De kunst van het vragen stellen'.

Read more
Lex Hoefsloot

The CEO and co-founder of Lightyear, a tech company on a mission: to create clean mobility for everyone with solar cars that charges itself.

Read more
Lex Hoefsloot & Tessie Hartjes

CEO & Chief marketing of Lightyear: the best startup of 2019. They are creating the first commercial long distance solar car.

Read more
Maggie MacDonnell

Maggie ontving in 2017 the 'Global Teacher Prize'. Ze geeft les in een afgelegen Inuit-dorp dat kampt met heftige problemen als zelfmoord en seksueel misbruik.

Read more
Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en bekend van de bestseller 'Het maakbare brein'.

Read more
Mark Tigchelaar

Mark is breinexpert en onder meer auteur van het boek 'Focus AAN/UIT'. Hij leert je alles op gebied van productief en gefocust werken.

Read more
Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith helpt mensen (on)bewuste gewoontes te doorbreken en nog succesvoller te worden. Hij staat al jaren in de Thinkers50.

Read more
Michaela DePrince

Van oorlogsweeskind tot soliste bij het Nationaal Ballet. Het levensverhaal van DePrince is het toonbeeld van doorzettings-vermogen en wilskracht.

Read more
Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is expert op het gebied van agile business en lean startups. Ook is hij specialist in het meetbaar verbeteren van marketing en sales performances.

Read more
Nadia Moussaid

Nadia is a program maker, presenter and journalist. Her big breakthrough was her own talkshow 'Laat op één', with which she replaced Jinek over the summer of 2018.

Read more
Nils Roemen

Nils Roemen is grondlegger van #durftevragen en gespecialiseerd in de kracht van sociale overwaarde: dingen voor elkaar krijgen zonder geld.

Read more
Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.

Read more
Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier.

Read more
Peter van Uhm

Peter was the highest military commander of the Netherlands between 2008 and 2012. He knows all about leadership, purpose and building trusting teams.

Read more
Pieter Zwart

Pieter baart opzien met zijn keuze voor radicale klantgerichtheid bij Coolbue. Het is dé expert die je tot in elk detail kan vertellen hoe je klantgericht te werk moet gaan

Read more
Remco Claassen

Door velen gezien als de beste leiderschapstrainer van het land. Remco ontwikkelde een unieke, persoonlijke visie op leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

Read more
Rick Pastoor

Rick Pastoor is verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Blendle. En auteur van de bestseller GRIP. Eindeloze theorieën om efficiënter en effectiever te werken.

Read more
Robert Cialdini

Robert Cialdini verwierf wereldfaam met zijn bestseller 'Invloed'. Hij is hoogleraar Marketing én Psychologie aan Arizona State University.

Read more
Robot Sophia

Sophia is the latest and most advanced robot and cultural icon. Sophia uses artificial intelligence, visual data and facial recognition to have real conversations with humans.

Read more
Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Daarnaast is hij initiatiefnemer van online TV station: 7 Ditches TV.

Read more
Sander de Kramer

Sander is the (co-)founder of the Sunday Foundation and the Dutch 'Daklozenkrant'. After years of unbelievable work in Sierra Leone he was named Chief in 2010.

Read more
Sarah Gagestein

Sarah studeerde cum laude af in de Retorica. Ze is taalstrateeg en expert op het gebied van framing, de minst zichtbare maar zéér indringende gesprekstechniek.

Read more
Sharon Kroes

Sharon Kroes is voormalig wereldkampioen debatteren. Hij leert managers en ondernemers hoe ze verbaal veel scherper uit de hoek kunnen komen.

Read more
Simon Sinek.

Sinek is de auteur van de wereldwijde bestseller 'Start with why'. Hij is de bedenker van de 'golden circle' theorie en is een van de meest invloedrijke denkers van onze tijd.

Read more
Steven van Belleghem

Dé expert die je alles kan vertellen over jouw klanten in een snel veranderende digitale wereld met AI, big data, internet of things en vele andere digitale trends

Read more
Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is gefascineerd door de optimalisatie van alles. Alles uit je eigen tijd halen. Alles uit je mensen halen. Alles elke dag nóg beter doen.

Read more
Theo Compernolle

Theo Compernolle is arts, neuropsychiater en psychotherapeut. Hij schreef twee bestsellers waaronder ‘Stress, vriend en vijand’.

Read more
Tony Crabbe

De Britse Tony Crabbe schreef dé bestseller over zelfleiderschap van 2016: Nooit meer te druk. Tony werkt als bedrijfspsycholoog voor bedrijven als Microsoft en Disney.

Read more
Wouter de Jong

Wouter de Jong is dé snelrijzende ster op het gebied van effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Zijn boek ‘MindGym’ breekt verkooprecords.

Read more