Docenten

Adam Grant

Organizational psychologist at Wharton, bestselling author of Think Again, and host of the podcasts WorkLife & Re:Thinking
Over Adam Grant

Alexander Osterwalder

Alexander Osterwalder is een Zwitserse auteur, spreker en ondernemer. Bekend van zijn werk op het gebied van Business Model Innovation.
Over Alexander Osterwalder

Alexander Klöpping

Klöpping weet alles van internethypes en -trends. Hij richtte Blendle én de Universiteit van Nederland op. Ook schuift hij regelmatig aan bij DWDD.
Over Alexander Klöpping

Ali Niknam

Ali Niknam maakte fortuin met zijn bedrijven TransIP, The Datacenter Group en bunq. De jonge ondernemer wordt gezien als dé disruptor van de bankensector.
Over Ali Niknam

Alix Jacobson

Former Vice President HR EMEA - Netflix
Over Alix Jacobson

Amy Edmondson

Amy Edmondson Novartis Professor of Leadership and Management at the prestigious Harvard Business School in Boston, USA. She has been studying psychological safety and workplace behaviors for over 20 years.
Over Amy Edmondson

Andreas Wismeijer

Andreas is psycholoog en verbonden aan Nyenrode. Hij is meester in het vertalen van complexe wetenschap naar gewone mensentaal.
Over Andreas Wismeijer

Anita Elberse

Anita Elberse is the only Dutch professor at Harvard Business School. She develops and teaches an MBA course covering Businesses of Media and Sports.
Over Anita Elberse

Arend Ardon

Dr. Arend Ardon, sociaal psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer, is volgens kenners één van de meest vernieuwende denkers over verandermanagement.
Over Arend Ardon

Barack Obama

On September 28th 2018 former President Barack Obama spoke during the DenkProducties seminar Forward Thinking Leadership 2018.
Over Barack Obama

Bas van der Veldt

CEO en Eindba(a)s AFAS Software
Over Bas van der Veldt

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, columnist en één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering.
Over Ben Tiggelaar

Berthold Gunster

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken. Hij schreef tien boeken, verkocht meer dan 750.000 exemplaren en geeft trainingen en theatershows.
Over Berthold Gunster

Boyan Slat

CEO & oprichter - The Ocean Cleanup
Over Boyan Slat

Brené Brown

Brené’s TED talk – The Power of Vulnerability – is one of the Top 5 Most viewed TED talks in the world with over 60 million views.
Over Brené Brown

Britt Breure

Directeur HR & CSR at AFAS Software. Guided by Britt AFAS Software was voted best employer in Europe by Great Place to Work.
Over Britt Breure

Charlotte Van 't Wout

Journalist voor NRC, videocolumnist bij het AD en schrijver over productiviteit, carrière en lifehacks. Charlotte heeft enorm veel tips over productiviteit, mindset en toffe lifehacks.
Over Charlotte Van 't Wout

Cody Keenan

Cody Keenan is de speechschrijver van voormalig President Barack Obama. Hij heeft onder andere meegewerkt aan Obama's memoires.
Over Cody Keenan

Coen Verbraak

Coen Verbraak is een meesterinterviewer. Hij maakt prijswinnende portretterende interviews en profielen voor o.a. Vrij Nederland en NRC.
Over Coen Verbraak

Constantijn van Oranje

Constantijn van Oranje is the spokesperson and leader of the start-up scene in The Netherlands. He is on a mission to turn The Netherlands into a unicorn nation.
Over Constantijn van Oranje

Daan Roosegaarde

This artist and innovator is world famous for his designs such as the Smart Highway. He shares his visionary ideas for a better future.
Over Daan Roosegaarde

Dan Ariely

Ariely beet zich vast in het onderwerp 'motivatie en werk'. Een vernieuwende blik op de vraag: welke factoren bepalen onze motivatie?
Over Dan Ariely

Daniel Kahneman

Levende legende en Nobelprijswinnaar Daniel Kahneman is een van de meest invloedrijke psychologen ter wereld.
Over Daniel Kahneman

Daniel Shapiro

Harvard professor Shapiro specializes in human relationships in negotiations and conflicts. He show you how to solve even the most emotionally charged conflicts.
Over Daniel Shapiro

David Allen

David Allen is zonder de twijfel de beste denker ter wereld op het gebied van persoonlijke productiviteit. Hij is de auteur van de megaseller 'Getting Things Done'.
Over David Allen

Deborah Nas

Als professor, ondernemer én spreker staat Deborah Nas bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business.
Over Deborah Nas

Dewi Van De Vyver

ICT woman of the year 2020, award Inspiring 50 2022, founder Flow Pilots
Over Dewi Van De Vyver

Diana Matroos

Diana Matroos is een bekende journalist en mediapersoonlijkheid en wordt regelmatig gevraagd om boardmembers van bedrijven hun verhaal beter voor het voetlicht te brengen.
Over Diana Matroos

Dorit Roest

Pionier uit Silicon Valley. Dorit hielp diverse Nederlandse bedrijven daar starten én opschalen. Ze brengt die kennis nu terug naar Nederland en laat je zien hoe je moet innoveren, opschalen én impact maken.
Over Dorit Roest

Douglas Lamont

Douglas is CEO of Tony's Chocolonely, joining in October 2022 from innocent drinks where he was CEO for nine years. 
Over Douglas Lamont

Duncan Wardle

Ducan Wardle werkte 25 jaar bij Walt Disney als Vice President of Innovation & Creativity. Hij weet precies hoe je zorgt voor een goede customer experience.
Over Duncan Wardle

Edward Stolze

Edward Stolze leidt één van de beste reclamebureaus van Nederland. Reclame maken kan zonder budget, als je maar slim en doortastend denkt.
Over Edward Stolze

Elke Geraerts

CEO Better Minds at Work
Over Elke Geraerts

Eric van 't Zelfde

Eric van ’t Zelfde is wellicht de meest bevlogen schooldirecteur van Nederland. Auteur van het boek Superschool en rector van het TV programma Dreamschool.
Over Eric van 't Zelfde

Erik Peekel

Erik Peekel is creatief ondernemer in de evenementenbranche en treedt regelmatig op als dagvoorzitter.
Over Erik Peekel

Erik Scherder

Prof. dr. Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie en hoogleraar Bewegingswetenschappen.
Over Erik Scherder

Erin Meyer

Professor INSEAD, author 'No Rules Rules' and 'The Culture Map'
Over Erin Meyer

Eva Jinek

Eva Jinek is journalist en presentatrice. Iedere werkdag rond de klok van 22 uur te zien met haar talkshow JINEK op RTL4.
Over Eva Jinek

Eva Brouwer

Eva Brouwer is auteur van de #1 bestseller op Managementboek 'In 10 stappen online presenteren'. Ze is ervan overtuigd dat je ook online, op afstand mensen kunt motiveren.
Over Eva Brouwer

Fleur Ravensbergen

Fleur onderhandelt met terroristen, praat met gewapende groepen en bemiddelt in de lastigste conflicten over de hele wereld.
Over Fleur Ravensbergen

George van Houtem

George van Houtem is dé onderhandel specialist van Nederland. Hij begeleidde talloze onderhandelingen en conflicten en schreef er twee bestsellers over.
Over George van Houtem

Gillian Tans

Gililan is CEO van Booking.com. Ze is verantwoordelijk voor de wereldwijde strategie van het miljoenenbedrijf in meer dan 225 landen.
Over Gillian Tans

Gunnar Michielssen

Gunnar is de e-mailgoeroe van de lage landen. Hij kent de slimste hacks en handigste tools om met e-mail onvoorstelbaar veel tijd te besparen!
Over Gunnar Michielssen

Ikenna Azuike

Host van dit seminar. Begonnen als advocaat, daarna journalist en programmamaker met een fijne mix van scherpte en positiviteit.
Over Ikenna Azuike

Ilse van Vaerenbergh

Ilse van Vaerenbergh leidt één van de meest klantgerichte bedrijven van België: Smartphoto.
Over Ilse van Vaerenbergh

Jan van Setten

Jan van Setten is expert in gedragsverandering, persoonlijk leiderschap en commercie
Over Jan van Setten

Janka Stoker

Janka is hoogleraar aan de Universiteit Groningen. Ze weet alles over leiders, verandering en teams en de rol die motivatie daarin speelt.
Over Janka Stoker

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher is één van de meest oorspronkelijke denkers in managementland. Hij is werkzaam als spreker, schrijver en strateeg in organisatiecultuur.
Over Jeroen Busscher

Jeroen Smit

Jeroen Smit besteedde een deel van zijn journalistieke carrière met het infiltreren in complexe bedrijfspolitieke processen bij Ahold en ABN Amro.
Over Jeroen Smit

Jessica van Wingerden

Jessica van Wingerden is met recht een duizendpoot! De gemene deler in al haar werk: de grote kracht van bevlogenheid en een positief werkklimaat.
Over Jessica van Wingerden

Jim Collins

Jim Collins is a student and teacher of what makes great companies tick, and a Socratic advisor to leaders in the business and social sectors.
Over Jim Collins

Jim Stolze

Jim Stolze is an entrepreneur, author and consultant. He founded several companies in the creative and tech industries and brought TED to the Netherlands.
Over Jim Stolze

Jimmy Nelson

Prijswinnend fotograaf, boek 'Before They Pass Away' (250.000 exemplaren). Laat je anders kijken naar communicatie en connectie.
Over Jimmy Nelson

Jitske Kramer

Frisse ideeën over cultuur, teamwork en leiderschap. Die brengt Jitske vanuit een fascinerende invalshoek: de corporate antropologie.
Over Jitske Kramer

Job Boersma

Job Boersma is psycholoog en gespecialiseerd in lichaamstaal. Hij werd opgeleid door een CIA special agent en is expert in 'facial coding'.
Over Job Boersma

John Kotter

Volgens kenners de allergrootste denker over Verandermanagement. John Kotter is op zijn 33ste (!) professor aan de Harvard Business School geworden.
Over John Kotter

Jon Favreau

Jon Favreau is het brein achter de meest legendarische speeches van Barack Obama. Hij speelde een cruciale rol in de historische 'Yes We Can' campagne.
Over Jon Favreau

Joriene Beks

Expert on Psychological Safety in the Netherlands
Over Joriene Beks

Joris Beckers

Beckers is de oprichter van Picnic: de revolutionaire online supermarkt die €100+ miljoen aan funding binnensleepte en met de dag explosief blijft groeien.
Over Joris Beckers

Jos Burgers

Jos Burgers is dé expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij houdt ongeveer 200 lezingen per jaar en schreef diverse bestsellers.
Over Jos Burgers

Joseph Oubelkas

At the age of 24, Joseph is wrongfully convicted of drug smuggling. He receives a 10-year prison sentence and ends up in in a Moroccan prison. Innocent.
Over Joseph Oubelkas

Ken Blanchard

Ken Blanchard is één van de meest invloedrijke leiderschapsdenkers. Hij verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘The One Minute Manager’.
Over Ken Blanchard

Kilian Wawoe

Kilian Wawoe is haarscherp in het fileren van gewoontes die totaal niet werken, maar die we wel blijven doen.
Over Kilian Wawoe

Kim Spinder

Kim Spinder is innovator, dwarsligger, veranderaar en piraat. Ze stopte op 1 januari 2011 met e-mail en schreef daar de bestseller 'We Quit Mail' over.
Over Kim Spinder

Lars Sørensen

Lars Sørensen is veelzijdig gespreksleider en bekend als radiomaker bij BNR en Radio 2. Hij is gastheer tijdens 'De kunst van het vragen stellen'.
Over Lars Sørensen

Lex Hoefsloot

The CEO and co-founder of Lightyear, a tech company on a mission: to create clean mobility for everyone with solar cars that charges itself.
Over Lex Hoefsloot

Lilian Geijsen

Managing Director, Ben & Jerry's Europe
Over Lilian Geijsen

Maggie MacDonnell

Maggie ontving in 2017 the 'Global Teacher Prize'. Ze geeft les in een afgelegen Inuit-dorp dat kampt met heftige problemen als zelfmoord en seksueel misbruik.
Over Maggie MacDonnell

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Zij is wellicht de bekendste breindeskundige van Nederland.
Over Margriet Sitskoorn

Marjolijn Feringa

Marjolijn is ondernemer, interim-directeur, executive coach en bestuurder. Zij heeft jarenlang veranderingen geleid gericht op het verbeteren van resultaat, organisatiestructuur en manier van werken.
Over Marjolijn Feringa

Mark Manson

Mark Manson: The motivational speaker for people who hate motivational speakers. And bestseller author of 'The subtle art of not giving a f*ck'.
Over Mark Manson

Mark Tigchelaar

Mark is breinexpert en onder meer auteur van het boek 'Focus AAN/UIT'. Hij leert je alles op gebied van productief en gefocust werken.
Over Mark Tigchelaar

Mark Tuitert

Mark Tuitert kan als geen ander een duidelijke verbinding leggen tussen topsport en ondernemen. Hoe haal jij het beste uit jezelf?
Over Mark Tuitert

Marshall Goldsmith

Marshall Goldsmith helpt mensen (on)bewuste gewoontes te doorbreken en nog succesvoller te worden. Hij staat al jaren in de Thinkers50.
Over Marshall Goldsmith

Martijn Verspeek

Ondernemer, Installatiebedrijf Verspeek
Over Martijn Verspeek

Martin van Kranenburg

Een van de meest gevraagde conversie -, personalisatie - en neuromarketing specialisten van Nederland
Over Martin van Kranenburg

Maryna Saprykina

Maryna Saprykina won the 2023 Speaker contest with her speech titled: “Sustainability in the Times of War”.
Over Maryna Saprykina

Mathieu Weggeman

Bestsellerauteur en Hoogleraar Organisatiekunde
Over Mathieu Weggeman

Melati Wijsen

Melati is a 22 year old full time changemaker. She has founded Bye Bye Plastic Bags with her younger sister.
Over Melati Wijsen

Merle Mudde

Multi-passionate ondernemer: runt 4 succesvolle bedrijven in slechts 2 dagen per week. Ze geeft je de beste life en business hacks voor meer structuur.
Over Merle Mudde

Michael Musandu

Oprichter Lalaland
Over Michael Musandu

Michaela DePrince

Van oorlogsweeskind tot soliste bij het Nationaal Ballet. Het levensverhaal van DePrince is het toonbeeld van doorzettings-vermogen en wilskracht.
Over Michaela DePrince

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld is expert op het gebied van agile business en lean startups. Ook is hij specialist in het meetbaar verbeteren van marketing en sales performances.
Over Mike Hoogveld

Nele van Damme

Oprichter Upgrade Estate
Over Nele van Damme

Nils Roemen

Nils Roemen is grondlegger van #durftevragen en gespecialiseerd in de kracht van sociale overwaarde: dingen voor elkaar krijgen zonder geld.
Over Nils Roemen

Oscar de Bos

Oscar heeft een passie voor het bedenken en bouwen van innovatieve apps, websites en platformen. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor de UseClark Focus Reader.
Over Oscar de Bos

Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem is Nederland’s autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze coacht de top in bedrijfsleven en politiek.
Over Pacelle van Goethem

Paul Iske

Founder and CFO (Chief Failure Officer) of the ‘Institute of Brilliant Failures’
Over Paul Iske

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier.
Over Paul Rulkens

Peter van Uhm

Peter was the highest military commander of the Netherlands between 2008 and 2012. He knows all about leadership, purpose and building trusting teams.
Over Peter van Uhm

Pim de Morree

Founder of Corporate Rebels
Over Pim de Morree

Remco Claassen

Door velen gezien als de beste leiderschapstrainer van het land. Remco ontwikkelde een unieke, persoonlijke visie op leiderschap en persoonlijke effectiviteit.
Over Remco Claassen

Remy Gieling

Remy Gieling (32) is dagvoorzitter, moderator en interviewer voor zakelijke congressen en webinars. 
Over Remy Gieling

Rick Pastoor

Rick Pastoor was verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Blendle. En is auteur van de bestseller GRIP. Eindeloze theorieën om efficiënter en effectiever te werken.
Over Rick Pastoor

Robert Cialdini

Robert Cialdini verwierf wereldfaam met zijn bestseller 'Invloed'. Hij is hoogleraar Marketing én Psychologie aan Arizona State University.
Over Robert Cialdini

Robot Sophia

Sophia is the latest and most advanced robot and cultural icon. Sophia uses artificial intelligence, visual data and facial recognition to have real conversations with humans.
Over Robot Sophia

Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija schopte het tot Jong Oranje en verdiende haar sporen in het straatvoetbal
Over Rocky Hehakaija

Roebyem Anders

Roebyem Anders is sociaal ondernemer van de buitencategorie. Gewapend met passie, ondernemingszin, overtuigingskracht, humor en een formidabel netwerk, tilt Roebyem keer op keer concrete oplossingen van de grond die niemand voor mogelijk hield.
Over Roebyem Anders

Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Daarnaast is hij initiatiefnemer van online TV station: 7DTV.
Over Ronnie Overgoor

Rutger Bregman

Historian, author of 'De Meeste Mensen Deugen / HumanKind'
Over Rutger Bregman

Sander de Kramer

Sander is the (co-)founder of the Sunday Foundation and the Dutch 'Daklozenkrant'. After years of unbelievable work in Sierra Leone he was named Chief in 2010.
Over Sander de Kramer

Sanne Blauw

Superspecialist in gecijferdheid. Ons vermogen én onvermogen om cijfers te lezen en interpreteren. Waar cijfers belangrijk zijn, ligt misleiding op de loer. Ze schrijft over alles wat met kwantiteit te maken heeft. Van covid-19 statistiek tot kunstmatige
Over Sanne Blauw

Sarah Gagestein

Sarah studeerde cum laude af in de Retorica. Ze is taalstrateeg en expert op het gebied van framing, de minst zichtbare maar zéér indringende gesprekstechniek.
Over Sarah Gagestein

Seth Godin

Seth Godin is author of 19 bestsellers books around the world. He transformed the work of thousands of people. Next to his writing and speaking, he has founded several companies
Over Seth Godin

Sharon Kroes

Sharon Kroes is voormalig wereldkampioen debatteren. Hij leert managers en ondernemers hoe ze verbaal veel scherper uit de hoek kunnen komen.
Over Sharon Kroes

Simon Sinek.

Sinek is de auteur van de wereldwijde bestseller 'Start with why'. Hij is de bedenker van de 'golden circle' theorie en is een van de meest invloedrijke denkers van onze tijd.
Over Simon Sinek.

Soenil Bahadoer

2 Sterren Michelin Chef - De Lindehof
Over Soenil Bahadoer

Steven van Belleghem

Dé expert die je alles kan vertellen over hoe je een goede Customer Experience creëert!
Over Steven van Belleghem

Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is gefascineerd door de optimalisatie van alles. Alles uit je eigen tijd halen. Alles uit je mensen halen. Alles elke dag nóg beter doen.
Over Taco Oosterkamp

Theo Compernolle

Theo Compernolle is arts, neuropsychiater en psychotherapeut. Hij schreef twee bestsellers waaronder ‘Stress, vriend en vijand’.
Over Theo Compernolle

Thijs Launspach

Thijs is docent Psychologie van de UvA en is een veelgevraagd spreker over stress, generaties op de werkvloer en personal leadership.
Over Thijs Launspach

Tim Ferriss

Tim is author of 'The 4-Hour Workweek' and host of the podcast The Tim Ferriss Show
Over Tim Ferriss

Tony Crabbe

De Britse Tony Crabbe schreef dé bestseller over zelfleiderschap van 2016: Nooit meer te druk. Tony werkt als bedrijfspsycholoog voor bedrijven als Microsoft en Disney.
Over Tony Crabbe

Tsedal Neeley

Tsedal Neeley is Professor of Business Administration in the Organizational Behavior unit at the Harvard Business School. Neeley is also head of the MBA course LEAD.
Over Tsedal Neeley

Typhoon (Glenn de Randamie)

Typhoon is a storyteller who raps, speaks and sings in an honest and vulnerable way.
Over Typhoon (Glenn de Randamie)

Usain Bolt

Fastest Man on the Planet: winnaar van 'Triple Triple' (3 keer goud op 3 Olympische Spelen) en nog steeds wereldrecordhouder op 100, 200 en 4*100 meter.
Over Usain Bolt

Wouter de Jong

Wouter de Jong is dé snelrijzende ster op het gebied van effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Zijn boek ‘MindGym’ breekt verkooprecords.
Over Wouter de Jong

Yuval Noah Harari

Prof. Yuval Noah Harari is historicus, filosoof en auteur van de bestsellers ' Homo Deus' en 'Sapiens'
Over Yuval Noah Harari