Dit is DenkProducties

DenkProducties is dé specialist in seminars waar jij van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van je stoel zit. Al meer dan 15 jaar produceren we ééndaagse seminars die zowel inhoudelijk als qua vorm boven het maaiveld uitsteken. Dat doen we door:

  • Compromisloos te werken met alléén de beste docenten van Nederland.
  • Onze programma's zo te ontwerpen dat ze zich diep in het brein van de deelnemers nestelen.
  • Tijdens onze seminars alles tot in de puntjes te verzorgen.

Wij vinden dat opleiden geen pijn hoeft te doen. Weg met de duffe collegezalen en powerpoint-bombardementen. DenkProducties creëert de perfecte setting voor optimale kennisontwikkeling. Dat is onze missie.

In de loop van de tijd hebben we ons gespecialiseerd op 3 terreinen:

  • Leiderschap: hoe haal ik het beste uit anderen
  • Beïnvloeden en overtuigen: hoe vergroot ik mijn impact
  • Persoonlijke effectiviteit: hoe haal ik het beste uit mezelf

Elk jaar komen duizenden professionals, ondernemers en managers naar onze seminars. Na een dag DenkProducties gaan ze vol inzichten, inspiratie en actiepunten weer naar kantoor. Daar doen we het voor!

Ons team bestaat uit 11 vaste teamleden. Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en skills van de flexibele experts om ons heen.

DenkProducties groeit. Met nieuwe merken, nieuwe plannen. Wil jij onderdeel uitmaken van die groeiplannen? Klik dan op onderstaande button.

Vacatures

De raad van advies van DenkProducties bestaat uit Ben Tiggelaar, Jim Stolze en Monique van Dusseldorp. Klik hier voor meer informatie.

Wij werken hierGegevens
DenkProducties
Hoogoorddreef 56a
1101 BE Amsterdam
Tel: 020-3033820

KvK: 34245851
BTW-nummer: NL815615097B01