Dit is DenkProducties

Dit is DenkProducties

DenkProducties is dé specialist in seminars waar jij van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van je stoel zit. Al meer dan 20 jaar produceren we ééndaagse seminars die zowel inhoudelijk als qua vorm boven het maaiveld uitsteken.

Wij vinden dat opleiden geen pijn hoeft te doen. Weg met de duffe collegezalen en powerpoint-bombardementen. DenkProducties creëert de perfecte setting voor optimale kennisontwikkeling. Dat is onze missie.

In de loop van de tijd hebben we ons gespecialiseerd op 3 terreinen:

  • Leiderschap: hoe haal ik het beste uit anderen
  • Beïnvloeden en overtuigen: hoe vergroot ik mijn impact
  • Persoonlijke effectiviteit: hoe haal ik het beste uit mezelf

Elk jaar komen duizenden leiders en managers naar onze seminars. Na een dag DenkProducties gaan ze vol inzichten, inspiratie en actiepunten weer naar kantoor. Daar doen we het voor!

Het team
Ons team van DenkProducties bestaat uit 8 vaste teamleden. Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en skills van de flexibele experts om ons heen.

Onderdeel van Nordic Business Forum
Begin 2021 sloot DenkProducties aan bij Nordic Business Forum, een toonaangevende producent van leiderschapsevents in Europa. Met deze samenwerking is DenkProducties klaar voor haar volgende groeistap: de ontwikkeling van een groot en jaarlijks Amsterdam Business Forum vanaf 2022.
 
Supervisory Board: wijsheid van buiten
Om verder te komen in strategie, groei en innovatie zijn scherpe meedenkers en frisse blikken onmisbaar. DenkProducties heeft een Raad van Commissarissen (Supervisory Board) met 4 wijze leden:

  • Hans-Peter Siefen (Finland): CEO Business Forum Group
  • Jorissa Neutelings (Nederland): Chief Digital Officer bij Vattenfall
  • Wytze de Haan (Nederland): CEO bij Squares en voormalig Director of Events van The Next Web
  • Alf Rehn (Denemarken/Finland): Professor Innovation, Design and Management, University of Southern Denmark.