DenkProducties maakt jouw dag!

5 mogelijkheden

Je gaat een bijeenkomst organiseren. Een seminar, klantendag, medewerkersdag of webinar. En je realiseert je: alle ogen zijn op ons gericht. Dit moet wel in één keer goed gaan. Het moet indruk maken! Dat treft: indruk maken is ons vak. Dat doen we al meer dan 15 jaar. Met de beste sprekers, een strakke organisatie en vlekkeloze techniek. Onze kennis en ons netwerk stellen we beschikbaar, zodat jij een ge-denk-waardige bijeenkomst krijgt. Klik hieronder voor meer info over de verschillende opties.

Bedrijven waar we voor werken

Cases

DenkProducties organiseert veel! Kijk hier voor de verschillende cases.

Afas open: klantendag XXL

Afas open: klantendag XXL

Hoe maak je een online klantendag toch actief, spannend en verbindend? Wij ontwikkelde in 3 weken tijd een online escape room op maat voor AFAS Software.

Nuon Academy webinars

Nuon Academy webinars

Nuon, DenkProducties en 7Ditches TV produceren een serie inspirerende webinars voor de zakelijke klanten van Nuon. Over onderhandelen, Facebookmarketing, delegeren, klantgerichtheid en meer. De webinars worden massaal bekeken en hoog beoordeeld. De resultaten hiervan? Die vind je hier.

Sprout Challenger Day

Sprout Challenger Day

Al 3 jaar organiseert DenkProducties de Challenger Day van ondernemersmagazine Sprout. Een sprankelende dag waar vooruitstrevende ondernemers elkaar ontmoeten en inspiratie bijtanken. Een dag vol inspirerende sprekers, interessante breakoutsessies en veel netwerkkansen.

Pluc: Finance on a Mission

Pluc: Finance on a Mission

Pluc is een gedreven opleidingsbureau voor financieel professionals. Met één groot doel: financials leren om buiten hun spreadsheets te kijken en een écht onmisbare rol in het management team te pakken. Het vlaggeschip-event van Pluc is 'Finance on a Mission'.

Sales masterclass voor 3M: ‘Great’ to ‘Excellent’

Sales masterclass voor 3M: ‘Great’ to ‘Excellent’

Elk jaar beloont 3M haar aller- allerbeste salesprofessionals met een zeer bijzonder event. Een tweedaags programma waar de salesprofessionals die uitzonderlijk gepresteerd hebben samenkomen om hun successen te vieren en te delen.

MBA in één dag incompany bij Philips

MBA in één dag incompany bij Philips

Philips werkt actief aan de veerkracht van haar professionals. Die willen bijblijven en bijspijkeren om zichzelf te ontwikkelen én waardevol te blijven. Daarom produceert DenkProducties dit beroemde programma met Ben Tiggelaar incompany voor Philips. In het Nederlands én Engels.

Innovatiebootcamp voor bouwers: Next Step Sessies!

Innovatiebootcamp voor bouwers: Next Step Sessies!

Bouwend Nederland wil haar leden aanzetten tot innovatie. Bouwbedrijven moeten razendsnel inspelen op de veranderende vraag naar slimme en duurzame woningen. Het tempo van veranderingen is bizar: hoe ga je daarmee om? De filosofie: innoveren leer je door het te doen.

Dit zeggen topsprekers over DenkProducties

DenkProducties werkt samen met de absolute top van Nederland. Waarom? Dat vertellen deze sprekers jou graag zelf.

Ben Tiggelaar vertelt waarom het zo fijn samenwerken is

Pacelle van Goethem over samen mooie dingen creëren

Remco Claasen over 'dat clubbie' van DenkProducties

Jon Favreau over waarom DenkProducties zo fijn is om mee samen te werken

3 tips voor een succesvol seminar