DenkProducties = superspecialist in zakelijke bijeenkomsten

Je wilt voor je bedrijf een bijeenkomst organiseren. Een klantendag, webinar of leiderschapsevent. Live of online. Het is maar één keer per jaar, dus het moet wel goed zijn. Maar ja: hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? En wat mag je niet vergeten?

DenkProducties produceert al bijna 20 jaar hoogwaardige seminars en events. We kennen alle sprekers (en hun tarieven). Hebben draaiboeken op de plank liggen. En connecties met alle locaties en technici. Als wij het uit handen nemen, heb je geen zorgen meer. Het komt goed. Dat voelt heerlijk.

Onze specialismen:
✔ Live event: klantendag, personeelsdag of seminar
✔ Digitale productie: live webinar op locatie of in de studio
✔ Een DenkProducties Live stream voor alle collega's

Cases

DenkProducties organiseert veel! Kijk hier voor de verschillende cases.

Afas open: klantendag XXL

Hoe maak je een online klantendag toch actief, spannend en verbindend? Wij ontwikkelde in 3 weken tijd een online escape room op maat voor AFAS Software.

MBA in één dag incompany bij Philips

Philips werkt actief aan de veerkracht van haar professionals. Die willen bijblijven en bijspijkeren om zichzelf te ontwikkelen én waardevol te blijven. Daarom produceert DenkProducties dit beroemde programma met Ben Tiggelaar incompany voor Philips. In het Nederlands én Engels.

Innovatiebootcamp voor bouwers: Next Step Sessies!

Bouwend Nederland wil haar leden aanzetten tot innovatie. Bouwbedrijven moeten razendsnel inspelen op de veranderende vraag naar slimme en duurzame woningen. Het tempo van veranderingen is bizar: hoe ga je daarmee om? De filosofie: innoveren leer je door het te doen.

Sprout Challenger Day

Al 3 jaar organiseert DenkProducties de Challenger Day van ondernemersmagazine Sprout. Een sprankelende dag waar vooruitstrevende ondernemers elkaar ontmoeten en inspiratie bijtanken. Een dag vol inspirerende sprekers, interessante breakoutsessies en veel netwerkkansen.

Nuon Academy webinars

Nuon, DenkProducties en 7Ditches TV produceren een serie inspirerende webinars voor de zakelijke klanten van Nuon. Over onderhandelen, Facebookmarketing, delegeren, klantgerichtheid en meer. De webinars worden massaal bekeken en hoog beoordeeld. De resultaten hiervan? Die vind je hier.

Pluc: Finance on a Mission

Pluc is een gedreven opleidingsbureau voor financieel professionals. Met één groot doel: financials leren om buiten hun spreadsheets te kijken en een écht onmisbare rol in het management team te pakken. Het vlaggeschip-event van Pluc is 'Finance on a Mission'.

Bedrijven waar we voor werken