De opfrisser, de afsnijder en de inhaler

3 type deelnemers aan MBA in één dag

Meer dan 25 duizend leiders en ondernemers deden al hun ‘MBA in één dag’. Wat zijn dat voor mensen en wat komen ze halen op dit seminar? 

Maak kennis met 3 typische deelnemers aan MBA in één dag. Een profielschets, maar dan niet in functie, werkgever, geslacht of leeftijd. Maar in achtergrond en ambitie.

Dit zijn de drie type deelnemers aan MBA in één dag

✅ De opfrisser

✅ De afsnijder

✅ De inhaler

 

#1 DE OPFRISSER

Een bedrijfskundige met diploma ‘van een tijdje terug’

Mooi feitje: er zijn mensen met een MBA die naar MBA in één dag komen. Ook zien we veel mensen die bedrijfskunde, economie of management hebben gestudeerd.

Zij komen naar het seminar om op te frissen.

Ze hebben ooit die opleiding gedaan, maar veel van die kennis is inmiddels weggezakt. En juist in hun huidige functie hebben ze die nodig. Dus ze gaan naar het seminar om weer alles fris in het hoofd te hebben en meteen toe te passen.

 

#2: DE AFSNIJDER

Een ondernemer of leider zonder managementopleiding

Een groot deel van de deelnemers aan MBA in één dag is ondernemer of manager geworden vanuit het vak.

Opgeleid als bijvoorbeeld accountant, bakker of tandarts. En als je heel goed bent in het vak, groei je door. En heb je ineens een eigen bedrijf of praktijk. Of je leidt een flink team. Maar je realiseert je: ik heb nooit les gehad in leiderschap, organisatie of strategie.

Deze mensen hebben het veel te druk om naar Nyenrode ofzo te gaan, ze willen afsnijden.

Een managementopleiding door de binnenbocht. Daarvoor gebruiken ze MBA in één dag.

 

#3: DE INHALER

Gedreven leider met (te) grote stapel ‘nog te lezen’ boeken

De laatste groep is ondernemer of leider en wil bijblijven op het gebied van leiderschap en management. Ziet dat er veel boeken verschijnen die slimme inzichten beloven om het werk beter te doen.

Die boeken zijn gekocht … maar staan nog in de kast. Te wachten op -waarschijnlijk- de zomervakantie.

Deze mensen willen in één klap hun achterstand inhalen. Tiggelaar las meer dan 8 meter boeken, dus die praat me bij. Scheelt heel veel uren lees’plezier’.

 

Snelste bijspijkerdag van het jaar

Iedereen haalt een eigen rendement uit MBA in één dag. Dat is het bijzondere aan deze dag. Het is een soort XXL Proeverij met heel veel inzichten. Die voor zowel opfrissers, afsnijders of inhalers veel waarde hebben.

Wil jij erbij zijn op de eerstvolgende MBA in één dag? En je kennis opfrissen, afsnijden of inhalen? Bekijk het programma hier.

Of meld je hier direct aan voor het seminar