Ben Tiggelaar: Waarom veranderingen mislukken

Ben Tiggelaar: Waarom veranderingen mislukken

Veel veranderingen mislukken, wat is daar de reden van? En hoe zorg je dat je een verandering wel realiseert? Vandaag uit de DenkProducties schatkist: de reden dat veranderingen mislukken met Ben Tiggelaar

De meeste veranderingen mislukken

De meeste veranderingen mislukken. De reden daarachter is veel kleiner dan je misschien denkt. Er is een eenvoudige, concrete stap die (helaas) vaak wordt overgeslagen. Welke dat is? In deze video legt Ben Tiggelaar het uit.

 

Hoe zorg je dat jouw volgende verandering slaagt?

Een belangrijke tip: maak het concreet.

Laat zien hoe het gewenste gedrag eruitziet. Wat wil je dat mensen doen? Zorg ervoor dat je het gedrag kunt voordoen óf nadoen.

Ben je niet degene die de verandering initieert? Vraag dan eens of je leidinggevende het gedrag voor kan doen. Want alleen dan kun jij het nadoen.Wil je meer gave video tips van Ben Tiggelaar bekijk dan de videotips hier op onze website of abonneer je op het  DenkProducties YouTube kanaal.

Naar de videotips >

Wil je Ben Tiggelaar live zien? MBA in één dag is terug! Helemaal up-to-date en misschien wel sterker dan ooit. De volgende editie is: Bliksemsnel: heel veel inhoud in heel hoog tempo. Radicaal: een vlijmscherpe selectie. Alleen het beste van het beste blijft over. Kraakhelder: Tiggelaar vertaalt elk inzicht in superpraktische tips

Naar het seminar >

Dit is ook leuk