Daniel Shapiro (NL)

Daniel Shapiro (NL)

Onderhandelingsexpert, Harvard professor

Harvard professor Daniel L. Shapiro, is één van 's werelds meest gevraagde experts op het gebied van menselijke relaties, effectief samenwerken, communiceren en innoveren. Daniel Shapiro is oprichter van het Harvard Negotiation Institute en top-onderhandelexpert bij de Verenigde Naties en het World Economic Forum.

Bestseller auteur
Dr. Shapiro is ook de auteur van de bestseller Negotiating the Nonnegotiable, die baanbrekende methoden biedt voor het overwinnen van polarisaties op het werk, thuis en in het buitenland. Hij is ook co-auteur van de onderhandelingsklassieker Beyond Reason.

Verborgen emotionele krachten
Daniel Shapiro deed 20 jaar onderzoek naar de verborgen emotionele krachten die een succesvolle samenwerking belemmeren. En hij ontdekte manieren waarop je zelfs emotioneel beladen situaties kunt oplossen. Zijn inzichten zijn nuttig in onderhandelingen, conflicten of zelfs in een stroef lopende samenwerking.

"Daniel Shapiro brings brilliant insights to the baffling conundrum of our age, intractable disputes of all kinds. Both a seasoned psychologist and international negotiator, Shapiro shows us how people’s deep identities are both problem and solution."

Daniel Goleman, auteur ‘Emotionele Intelligentie’