David Allen is zonder twijfel de beste denker ter wereld op het gebied van persoonlijke productiviteit. Hij is de auteur van de megaseller 'Getting Things Done'. Zijn slimme methoden worden door professionals over de hele wereld gebruikt om tijd te besparen en productiever te worden.

Bestseller auteur

David Allen is dus een belangrijke timemanagement goeroe van deze tijd. Hij is de bedenker van de effectieve denk-, beslis- en werkmediothiek én auteur van de gelijknamige megaseller 'Getting Things Done'. Het boek is al meer dan 15 jaar een wereldwijde bestseller met meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren.

Getting Things Done

David Allen is wereldberoemd met zijn zelfbedachte methode Getting Things Done. Met deze methode kun je razend productief werken. Zoals David zelf zegt: ''Om iets wat complex is eenvoudig te maken, heb je een minstens zo complex systeem nodig.'' De methode bestaat uit zeven kernpunten.

David Allen spreekt tijdens het seminar 24 manieren om een uur te besparen. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Meer over dit seminar