Deborah Nas

Deborah Nas

Als professor, ondernemer én spreker staat Deborah Nas bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business. Ze geeft je tijdens haar inspirerende presentatie verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing markten volledig op hun kop zet.

 

Innovatie en transformatie

Als innovatiespecialist helpt ze grote én kleine organisaties met vernieuwing. Al meer dan 25 jaar helpt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes met innovatie en transformatie. Ze specialiseert zich in het bepalen van nieuwe groeirichtingen, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het transformeren van organisaties.

Ze is auteur van het boek ‘Design Things That Make Sense’, a guide to human-centered design for technological innovation.

Professor en bestuurder

Sinds enkele jaren is Deborah Nas deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hier houdt zij zich bezig met nieuwe technologieën om sociale problemen aan te pakken. Daarnaast is Deborah commissaris bij Hardt Hyperloop en lid van het inversteringscomité van Innovation Quarter. Voor Quantum Delta NL werkt ze aan een Centre for Quantum & Society dat zich richt op missiegedreven innovaties. 

 

Amsterdam business forum 2022

Tijdens het Amsterdam Business Forum 2022 was Deborah Nas een van de sprekers. Zij sprak over: 

  • Hoe ga je om met weerstand tegen technologie in een snel digitaliserende wereld?
  • Hoe leid je een organisatie in een snel veranderend technologisch landschap? 
  • Welke innovatiestrategieën maken je succesvol in de toekomst?

In dit blog item lees je een paar tips uit haar presentatie over: 'Futureproof your business'.

Naar het blog >