Merle Mudde

Merle Mudde

Merle Mudde is een enthousiaste multi-passionate ondernemer. Ze runt 4 bedrijven en heeft dat zó efficiënt ingericht dat ze slechts 16 uur per week werkt. Ze werd genomineerd door TedXAmsterdam Women voor de Startup Award en als zakenwonder 2019 voor de VIVA400. Merle gelooft in multi-focus en schrijft momenteel haar eerste boek 'F*ck Focus' wat in het najaar van 2020 te verkrijgen is. 

Ze wordt vaak gek aangekeken als ze over haar vele bedrijven en activiteiten spreekt. Merle verhuurt via haar bedrijf Holland Homestay meer dan 50 studentenkamers in 3 studentensteden, ze is Business Coach voor ondernemers met meerdere inkomstenbronnen, interieur stylist voor jachten en boten, spreker op events én ze schrijft een boek. En dat in slechts 2 dagen per week.

Door haar slimme en creatieve werkwijze en de manier waarop ze haar bedrijven structureert is ze samen met haar man fulltime beschikbaar voor haar zoontje van 1 jaar. Merle automatiseert, delegeert en heeft een eigen zienswijze op productiviteit waardoor ze extreem efficiënt kan werken.

Merle ziet overal kansen en is een echte lifehacker, met haar life- en businesshacks haalt ze alles uit het leven. Sommige klanten noemen haar de vrouwelijke Tim Ferris. Op het seminar ’24 manieren om een uur te besparen’ vertelt ze op een interactieve manier over haar multi-passionate ondernemerschap en haar ervaringen. Ze legt uit hoe zij moeiteloos meerdere bedrijven runt en tegelijkertijd grip houdt.