Nele van Damme

Nele van Damme

Één van de meest bijzondere én succesvolle ondernemers van Vlaanderen

Nele van Damme is één van de meest bijzondere én succesvolle ondernemers van Vlaanderen.

Start: foodtruck zonder wielen

In 1999 gebruiken Koenraad Belsack en Nele van Damme de opbrengst van een tijdelijke foodtruck (zonder wielen!) tijdens de Gentse Feesten om een oud herenhuis te kopen en om te bouwen tot zes studentenkamers.

Dat idee smaakte naar meer. Het vormde de start van een zeer florerend bedrijf met een unieke filosofie en bedrijfscultuur: Upgrade Estate.

Huisvesting zoals je nergens ziet

Upgrade Estate is een uitgekiend huisvestingsconcept, met Upkot voor studenten, Upliving voor jonge professionals en Upoffiz voor MKB-bedrijven. Deze concepten zijn doordrenkt van een filosofie van connectie, coaching en community. Iets dat je nergens anders ziet in de traditionele markt van vastgoed.

En met veel succes. Upgrade Estate is marktleider voor huisvesting in België en is verkozen tot Greatest Place to Work.

Werk vanuit een ultieme WHY

Hoewel vastgoed cruciaal is in hun businessmodel, beschouwen ze huisvesting in de eerste plaats als een middel om hun ultieme WHY te realiseren: sociale impact en maatschappelijke meerwaarde creëren.

Dat maakt dat Upgrade Estate veel meer is dan een bouwbedrijf. Ze hebben hun eigen marketingbureau, zijn actief in de financiële wereld en in de sociale sector en eigenlijk zijn ze van alle markten thuis.

Nele en Koenraad zijn getrouwd én al 20 jaar samen ondernemer.