Nils Roemen

Nils Roemen

Expert in vergroten leervermogen organisaties, oprichter durftevragen

Nils Roemen is grondlegger van #durftevragen en gespecialiseerd in de kracht van sociale overwaarde: dingen voor elkaar krijgen zonder geld.

In korte tijd bergen werk verzetten
Er is genoeg. We leven in een wereld van overvloed, helaas ligt er teveel op de verkeerde plek onbenut te wezen. Door slim om te gaan met deze sociale overwaarde, mensen, ideeën, en bronnen en deze effectief te verbinden kan je in korte tijd bergen verzetten. 

#Durftevragen
Nils is medegrondlegger van Durftevragen, een landelijk dekkend netwerk van mensen die elkaar in workshops graag een stap verder helpen, verder runde hij een co-workplek in Nijmegen. Met Fanny Koerts schreef hij het boek "Durftevragen en de kracht van sociale overwaarde". Het boek is binnen anderhalve maand 10.000 keer gedownload. 

Leren grabbelen
Of het nu gaat om denkkracht, vervoer, eten, spullen, ruimtes, het is voorhanden. De huidige tijd schreeuwt erom daar nu slimmer gebruik van te maken. Er wordt in Nederland nog teveel vanuit schaarste geredeneerd. Dat klopt niet meer. Nils wil de knop omzetten naar overvloed. We leven in de grootste grabbelton ter wereld. Nu nog leren grabbelen.