Paul Rulkens

Paul Rulkens

Export op gebied van 'high performance, TED spreker

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en professioneel succes op de meest snelle en eenvoudige manier.

Alles halen uit alles wat je al hebt
Als internationaal bekroond spreker werkte hij in de afgelopen jaren over de hele wereld met duizenden top professionals, drukke executives en trotse ondernemers om ze te helpen om alles te halen uit alles wat ze al hebben. Zijn ideeën om organisaties te laten accelereren worden vaak omschreven als provocatief en contra-intuïtief, maar altijd zeer effectief.

Wetenschap en gezond verstand
Oorspronkelijk opgeleid als chemisch ingenieur, brengt Paul bijna 20 jaar internationale ervaring met zich mee op het gebied van leiderschap, strategie en groei. Zijn ideeën over high performance zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten rondom gedrag-psychologie, neuro-wetenschap en met name gezond verstand.

Boven het maaiveld
De unieke combinatie van humor, opmerkelijke inzichten en onmiddellijke toepassing maken Paul’s presentaties zeer relevant voor iedere organisatie die de ambitie heeft om serieus met kop en schouders boven het maaiveld uit te steken.

"Deze man moet je ├ęcht een keer zien. We organiseren nu al 3 jaar seminars, ook met docenten van jullie, maar deze man kreeg de hoogste beoordelingen OOIT!"

Jan Heinen - PLUC