Focus Learning Journeys officieel netwerkpartner van 'Future Focused Leadership'

Nieuws! Focus Learning Journeys is officieel partner van hét nieuwe leiderschapsevent van Nederland: Future Focused Leadership, een seminar van DenkProducties.

19 september: Future Focused Leadership
Op 19 September staan internationale topsprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson, Usain Bolt, Boyan Slat en Alexander Osterwalder op het podium van AFAS Live om hun beste inzichten te delen over: Future Focused Leadership.

Een seminar voor leiders
Focus Learning Journeys specialiseert zich in hoogwaardige ontwikkelprogramma’s voor leiders. Het seminar wordt onderdeel van één van de hoogst beoordeelde collegereeksen van Focus Learning Journeys: Organisatie 3.0.

Remco Gerritsma, directeur van Focus Learning Journeys, licht het partnership toe: ‘Leiders moeten zich blijven ontwikkelen om waardevol te zijn voor hun organisatie. Onze programma’s helpen hen daarin. En met dit seminar als kickoff van onze reeks Organisatie 3.0 geven we een extra boost aan inspiratie en inzichten. Daar wordt het programma nóg beter van en de impact nog groter’.

Hans Janssen, directeur van DenkProducties, is blij met de samenwerking: ‘Focus Learning Journeys is een organisatie met écht hart voor de inhoud. Ze maken hoogwaardige programma met een persoonlijke touch. Ons seminar is een perfecte start van zo’n leerreis. En helpt leiders om hun organisatie -en zichzelf- toekomstproof te maken’.

DenkProducties had eerder Barack Obama, Simon Sinek en Daniel Kahneman in haar seminars. Dit seminar Future Focused Leadership is de eerste editie van een nieuw concept Amsterdam Business Forum. Dat komt jaarlijks terug en brengt de beste denkers ter wereld naar Amsterdam. Niet virtueel maar hoogstpersoonlijk.

Wil je meer lezen over de collegereeks: Organisatie 3.0 in combinatie met ons seminar Future Focused Leadership? 

Dat kan hier