Gastsprekers Masterclass ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’


Jos Burgers over Monique Ansink:

“Ik vind het een eer dat Monique Ansink, de ondernemende directeur-eigenaar van Jumbo Cargo Products, bereid is gevonden haar ervaringen over veerkracht, creativiteit en in actie komen met ons te delen.Want wat doe je als de vraag naar jouw spanbanden, snelbinders en sleepkabels door Covid plotseling inzakt? Dan organiseer je een brainstorm met je medewerkers en betreedt met een innovatief idee de b-to-c markt. Monique laat zien dat er altijd kansen zijn, als je een positieve instelling hebt, out of the box durft te denken en snel in actie komt.”


Jos Burgers over Harco van Uden:

“Mijn band met Harco van Uden, CEO van ITG Companies, is wel heel speciaal. Ooit was hij student van mij, inmiddels ben ik een enthousiaste en trouwe klant van één van zijn reisorganisaties. Harco toont aan dat het zelfs in een branche die het aller hardst geraakt is door de crisis, belangrijk is om positief naar de toekomst te blijven kijken en na te gaan wat er wél kan. En dat je alleen overleeft en op termijn weer gaat groeien als je uitstekende relaties hebt met je partners in de keten, je eigen medewerkers en niet te vergeten je trouwe klanten.”

 

Jos Burgers over Martijn Verspeek:

“Martijn Verspeek, aanvoerder van Installatiebedrijf Verspeek, is het levende bewijs dat een crisis of recessie geen vat op je heeft, als je fans maakt van je klanten. Martijn slaagt daar in door samen met zijn team van ’Goeie gasten’ en ‘Goei vrouwkes’ klanten positief te verrassen en zo verhalen, ervaringen en belevenissen te creëren. Je hoeft dan ook niet naar het prijswapen te grijpen om als bedrijf succesvol en gezond te zijn en te blijven. En als dat in de installatiebranche kan, zou het dan ook niet in elke andere branche kunnen ….?”