Afas open: klantendag XXL

Afas open: klantendag XXL

EEN ONLINE KLANTENDAG MET VLEUGJE STERRENSTOF

"Door middel van een online escape room een beleving neerzetten voor klanten waarin zij de verbinding met elkaar en met het event aan gaan, is gewoon heel vet! En jullie zijn een fantastisch team om dat mee te bereiken."

Leonie Brunekreef, Marketingmanager AFAS Software

Hoe maak je een online klantendag toch actief, spannend en verbindend? DenkProducties ontwikkelde in 3 weken tijd een online escape room op maat voor AFAS Software. Uitproberen? Onderaan deze pagina kun je gratis toegang aanvragen.


AFAS OPEN: KLANTENDAG XXL
Softwarebedrijf AFAS organiseert elk jaar de AFAS Open: een serie spectaculaire events voor haar klanten. Op deze grootschalige bijeenkomsten (4000 deelnemers per dag, meerdere dagen) presenteert AFAS de nieuwste versie van haar software én bedankt ze haar klanten voor het afgelopen jaar. Met een programma vol inhoud, productpresentaties en entertainment.

Het klantevent moet online...
In 2020 moest de AFAS Open noodgedwongen online plaatsvinden. En dat is voor AFAS en haar klanten een tegenvaller. Hier kijkt iedereen altijd naar uit. Wat kunnen we doen?

De vraag aan DenkProducties:
Kunnen jullie iets ontwikkelen waardoor onze online klantendag toch bijzonder wordt? Iets dat past bij onze kernwaarden: samen, doen, familie en gek. Iets dat deelnemers uitdaagt en samenbrengt?

OPLOSSING: DE GROOTSTE ONLINE ESCAPE ROOM VAN NEDERLAND

DenkProducties maakte samen met een team specialisten in drie weken een maatwerk online escape room voor meer dan 2500 deelnemers … tegelijkertijd! In deze online experience moesten AFAS klanten online en in groepjes puzzels oplossen die waren gerelateerd aan AFAS. Zo figureerden er spelers van AZ en was er een mysterie in de backstage area van AFAS Live. Bas van der Veldt, de CEO van AFAS, schitterde als hoofdpersoon in het verhaal.

Samenwerking, denkkracht en actie
Het werkte fantastisch. Deelnemers werden in de game gezogen, moesten goed samenwerken en flink doordenken om de codes te kraken. Zowel deelnemersaantallen als de mate van actieve betrokkenheid overtroffen alle verwachtingen.

Wil je de AFAS open game spelen?
Even echt ervaren hoe zo’n maatwerk experience voelt en werkt? Dat kan! Je kunt de AFAS Open Game nu met je team spelen. Zo werkt dat:

  • Stuur een mailtje aan Godfried Dorssers op godfried@denkproducties.nl
  • Verzamel een team van 4-5 mensen (online!) en spreek een tijdstip af met Godfried
  • Je ontvangt van hem de toegangscode en... spelen maar!