MBA in één dag incompany bij Philips

MBA in één dag incompany bij Philips

Dé ultieme bijspijkerdag van Nederland

"Voor iedere manager die open staat voor veranderen en het beste uit zijn/haar team wil halen, is dit seminar een absolute aanrader. DenkProducties zorgde voor de vlekkeloze organisatie en heeft een prachtig seminar neergezet dat we nooit zullen vergeten."

Frank Visser, Clustermanager HR Benelux, Philips Electronics Netherlands

Philips werkt actief aan de veerkracht van haar professionals. Die willen bijblijven en bijspijkeren om zichzelf te ontwikkelen én waardevol te blijven. Dé ultieme bijspijkerdag van Nederland is natuurlijk ‘MBA in één dag’. Daarom produceert DenkProducties dit beroemde programma met Ben Tiggelaar incompany voor Philips. In het Nederlands én het Engels.

Een trigger voor ontwikkeling en verbetering
‘MBA in één dag’ werkt daarbij op twee manieren:

  1. Het programma zit zélf al vol handige inzichten die Philips professionals meteen toepassen in hun dagelijks werk. Veel tips, veel eyeopeners.
  2. ‘MBA in één dag’ werkt als krachtige stimulans voor mensen om een terrein te kiezen waarop   ze zich verder willen ontwikkelen: leiderschap, strategie, organisatie of verandering. Het seminar is daarbij een trigger voor het zetten van vervolgstappen. Philips doet dit met haar e- miles programma.

DenkProducties produceert
Dit evenement wordt geproduceerd door DenkProducties. Het is een Philips-event, maar wij regelen het achter de schermen:

  • Maatwerkaccenten in het programma
  • Locatie
  • Techniek
  • Hostessen en productieteam

Het voordeel voor onze opdrachtgever van Philips: ze hebben alle tijd voor hun gasten. Ze weten dat alles goed geregeld is en hebben tijd voor gesprekken met deelnemers. Zonder zich ergens druk over te moeten maken.