Sales masterclass voor 3M: ‘Great’ to ‘Excellent’

Sales masterclass voor 3M: ‘Great’ to ‘Excellent’

"De winnaars van onze Top Sales Performers Event vormen een zeer kritisch publiek. Dat zij jaar op jaar tevreden zijn, is het bewijs dat DenkProducties de juiste partner is. Met hun expertise brengen ze iedere inspiratie sessie naar een hoger niveau."

Eduard van Engelenburg, Manager Sales Learning & Development - West Europe 3M 

Elk jaar beloont 3M haar aller- allerbeste salesprofessionals met een zeer bijzonder event. Een tweedaags programma waar de salesprofessionals die uitzonderlijk gepresteerd hebben samenkomen om hun successen te vieren en te delen. Centraal onderdeel in dit programma is een masterclass via DenkProducties: from Great to Excellent in sales.

Masterclass met Jan van Setten en Sharon Kroes
Top salesmensen barsten van zelfvertrouwen en stellen -terecht- hoge eisen aan hun docenten. Maar Jan van Setten en Sharon Kroes lieten diepe indruk achter. In hun masterclass gaven ze concrete tips om gesprekken beter te laten lopen en vooral het inleven in de klant naar een hoger niveau te tillen.

Een schitterend duo
Na een uitgebreide briefing door de opdrachtgever, stelden Van Setten en Kroes een maatwerk programma samen over:

  • Commercial excellence: hoe overtref je verwachtingen in een klantrelatie? Hoe ontwikkel je een diepe vertrouwensband? Hoe netwerk je naar het juiste beslisniveau in de organisatie?
  • Retorical excellence: hoe ben je elk gesprek de baas? Hoe ga je om met bezwaren en twijfels bij klanten? Hoe pitch je als Obama?

Het resultaat: meer dan 40 zeer enthousiaste salestoppers die aangaven écht naar een volgend niveau getild te zijn.