Incompanyseminar

"Voor iedere manager die open staat voor veranderen en het beste uit zijn/haar team wil halen, is dit seminar een absolute aanrader. DenkProducties zorgde voor de vlekkeloze organisatie en heeft een prachtig seminar neergezet dat we nooit zullen vergeten."

Frank Visser, Clustermanager HR Benelux, Philips Electronics Netherlands

Stel: één van de seminars op onze kalender is zó relevant voor jouw organisatie dat je er eigenlijk een grote groep mensen naartoe wil sturen. Dan kan het slimmer zijn om het seminarprogramma in huis te halen. Vaak is dit vanaf ca. 50 deelnemers al een slimme optie (bij kleinere aantallen is een groepsarrangement vaak voordeliger).

Een incompany-versie van een seminar, wat betekent dat?
Onze docenten komen naar jouw locatie toe. En DenkProducties verzorgt de hele productie. Techniek, catering, handouts etc. We snijden het programma ook toe op de specifieke problematiek van jouw organisatie.

Veel voordelen
Het voordeel: meer maatwerk, minder kosten én minder reistijd voor jouw mensen. Wat vragen we van jou? Een geschikte locatie én een groep gemotiveerde deelnemers. De rest doen wij!

Tientallen bewezen concepten
Naast de huidige seminars op onze kalender hebben we ook tientallen concepten die we eerder ontwikkelden en nog steeds 'plug and play' bij uw organisatie uitvoerbaar zijn. Je krijgt een fijngeslepen programma en geolied productieteam. Heerlijk.

Voor inspiratie over de mogelijkheden, mail ons en wij vertellen je graag meer.

Neem contact op