"Wij zijn ontzettend blij met DenkProducties achter de schermen van Finance on a Mission. DenkProducties is een partner die ons aanvoelt en die van onze events onvergetelijke dagen maakt. Ze zijn een kei in creatief en actief (mee)denken."

Jan Heinen, partner bij PLUC

DenkProducties maakt al meer dan 10 jaar lang inhoudelijke seminars van topniveau. En die kennis stellen we graag ter beschikking voor jouw eigen, specifieke vraag. Er zijn weinig paden die we nog niet bewandeld hebben.

Wil je bijvoorbeeld:

  • een indrukwekkende kick-off sessie gevolgd door een serie kleinschalige workshops en brainstorms? Over een langere periode?
  • een paar onvergetelijke inspiratiesessies als onderdeel van een Management Development traject?
  • een programma met een slimme combinatie van online leren én live bijeenkomsten?
  • een managementgame spelen om mensen te laten ervaren hoe gebrekkige samenwerking kan worden omgezet in een geolied proces?

We hebben het al gedaan. En weten wat erbij komt kijken. Wat er mis kan gaan en hoe je dat voorkomt. Hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat.

Eén brainstorm cadeau!
10 keer per jaar doen we een gratis brainstorm voor een organisatie die even wat extra denkkracht nodig heeft op dit gebied. Wil je één van die 10 brainstorms in huis hebben? Stuur onze collega Godfried dan een mailtje met je globale plannen en dan neemt hij contact met je op!

Mail Godfried