Personeelsdag

"De winnaars van onze Top Sales Performers Event vormen een zeer kritisch publiek. Dat zij jaar op jaar tevreden zijn, is het bewijs dat DenkProducties de juiste partner is. Met hun expertise brengen ze iedere inspiratie sessie naar een hoger niveau."

Eduard van Engelenburg, Manager Sales Learning & Development - West Europe 3M

Je gaat een dag organiseren waar uw hele team, afdeling, divisie of zelfs de hele organisatie samenkomt. Je weet: deze bijeenkomst is hét gesprek van de dag bij het koffieautomaat in de weken vooraf. En het succes van de bijeenkomst bepaalt de sfeer in het team in de weken (en maanden) nadien.

Kortom: dit moet indruk maken!
Dit is het moment waarop je mensen weer een extra goed gevoel kunt geven over het werken bij jouw organisatie. Deze personeelsdag moet indruk maken. En dat komt goed uit: indruk maken is ons vak. 

DenkProducties = personeelsdag 'met minimaal 50% inhoud'
Ga je alleen karten en barbecueën met jouw team? Dat kun je prima zelf regelen. Maar als je jouw mensen ook inhoudelijk iets onvergetelijks wil meegeven, dan helpt DenkProducties. Onze ervaring is dat wij vooral waarde toevoegen als minimaal 50% van de tijd wordt besteed aan inhoud: educatie en inspiratie. En die andere 50%? Er moet natuurlijk altijd een barbecue bij. En een sociaal programma.

Inhoud én vorm die passen
DenkProducties stelt een programma samen dat 'als een maatpak' past op de situatie in jouw organisatie. Dat doen we o.a. aan de hand van:

  • de samenstelling van het publiek
  • de strategische punten die belangrijk zijn
  • de sfeer die heerst in de organisatie

Voor elke situatie stellen we een programma samen dat inhoudelijk past, maar vooral qua vorm de juiste toon aanslaat. Want 'de vorm' is een veel vergeten aspect van een personeelsdag. Als onderwerpen op de verkeerde toon worden aangesneden, kan het effect averechts zijn. Dat snappen wij.

DenkProducties kan alleen het programma voor je samenstellen óf de hele dag produceren. Zelfs met barbecue. Maar die huren we dan ook gewoon in.

Meer weten? 

Neem contact op