Webinar

"De Nuon Academy is een groot succes geworden mede door de goede samenwerking met DenkProducties. Met veel passie weten de mensen van DenkProducties als geen ander concepten te bedenken en uit te voeren, waar deelnemers echt enthousiast van worden."

Guido Tijmensen, Head of Small Business Market Management Nuon

Je wil een webinar organiseren voor klanten, prospects of medewerkers. Maar hoe doe je dat precies? Welke software kies je daarvoor? Hoe zoek je de juiste studio? Welk format is prettig om naar te kijken? Welk tijdstip is ideaal? Hoe zorg je dat mensen vragen kunnen stellen en dat die live beantwoord worden?

Webinar maken is 'denken als TV'
DenkProducties is inmiddels doorgewinterd producent van hoogwaardige webinars. Dat betekent: geen zolderkamergestuntel of pratende powerpoints. Maar een professionele studio met een ervaren presentator en een ingespeeld webinarteam. Wij gaan voor webinars die akelig dicht in de buurt komen van een TV programma.

Cijfers die spreken
Onze webinars worden door 98% van de kijkers van de eerste tot de laatste minuut bekeken. Sommige deelnemers zijn zo onder de indruk dat ze simpelweg niet geloven dat het live is (en daar hebben we dan een leuk antwoord op).

Het organiseren van een webinar is een vak
Dat vak beheersen wij. We helpen graag om jouw webinar tot een succes te maken. Door:

  • Inhoudelijke tips: wie wordt de expert, hoe maken we het interactief? Hoe houden we het spannend om naar te kijken?
  • Het juiste platform: welke software kies je, ook voor tablets en laptops? Hoe laat je mensen inschrijven? Hoe zorg je dat ze ook écht kijken en niet op het laatste moment afhaken? (een absoluut gevaar bij veel webinars!)
  • De juiste setting: geen kaal muurtje maar een studio met goed licht en geluid.
  • Een geolied productieteam achter de schermen. Dat kijkers helpt als niet alles werkt (dat kan maar aan 5 dingen liggen en wij kennen ze alle 5). En dat kijkersvragen doorspeelt naar de live uitzending.

Meer weten over onze webinars? Mail ons via onderstaande button en wij nemen contact met je op om je alles te vertellen over de mogelijkheden.

Neem contact op