Inschrijfvoorwaarden

Aanmelden
Aanmelden doe je door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Door je aan te melden, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Vanaf één week voor aanvang van het seminar ontvang je per e-mail extra informatie over het seminar en een routebeschrijving. Je ontvangt een e-ticket de dag voor het het seminar (tenzij anders aangegeven tijdens de aanmelding). Op de dag van het seminar ligt er bij de registratiebalie een badge voor je klaar, wel zo makkelijk.

Wat kost het?

  • Onze seminars kosten €995,-* (excl. 21% BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch etc.
  • Onze avondseminars kosten €195,-* (excl. 21% BTW).
  • Onze digitale masterclasses kosten €395,-* (excl. 21% BTW).

Op al onze seminars zit een 100% tevredenheidsgarantie: ze zijn elke euro waard. Fijn om te weten.

Annuleren
Wanneer je onverwachts niet kan komen mag je je altijd kosteloos laten vervangen, dat is een standaard service die je van ons krijgt.

Je hebt het recht om je aankoop binnen een termijn van 30 dagen na de datum waarop de bestelling is geplaatst, te annuleren. Een annulering kan alleen per e-mail (customercare@denkproducties.nl) aan ons worden doorgegeven. Je ontvangt dan binnen 48 uur een bevestiging per e-mail van de annulering.

Tevredenheidsgarantie
CEDEO onderzoek toont aan dat DenkProducties een bizarre score haalt van 98,1% klanttevredenheid (en hey je kunt het nooit iedereen naar de zin maken). We geven een tevredenheidsgarantie op al onze seminars. Als een programma onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoet, krijg je je geld terug. Of een nieuw seminar. Zonder discussie. Zonder voorwaarden. 

Hoe werkt dat? Helemaal automatisch. Want wij lezen de evaluaties van elke deelnemer. Echt. En als we een onvoldoende tegenkomen, nemen we meteen contact op. En zorgen dat alles gecompenseerd wordt. Op een manier die bij jou past.  

Groepsarrangementen
Wil je dit seminar bijwonen met een groep collega's of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsarrangementen. Je profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Klik hier of bel 020-303 38 20 en vraag naar Godfried Dorssers.

* tenzij anders aangegeven bij inschrijving

laatste update: 1 april 2024