Inschrijfvoorwaarden Doordenkers

Aanmelden
U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier in te vullen. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde inschrijfvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Een 1 a 2 weken voor aanvang van de sessie sturen wij u een herinnering en een routebeschrijving toe.

Investering
Deze bijeenkomst vraagt een investering in tijd en geld: € 249,-. Dit bedrag is inclusief diner, consumpties en documentatie maar exclusief BTW.

Annuleren
Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen, mits tijdig aan ons doorgegeven. Het is niet mogelijk om de inschrijving te annuleren.

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst neemt u contact op met onze office managers op 020-303 38 26. Zij verschaffen u graag de gewenste informatie.

Speciale groepsarrangementen
Wilt u dit seminar bijwonen met een groep collega’s of relaties? Vraag dan naar onze speciale groepsarrangementen. U profiteert dan van aangepaste tarieven en andere voordelen. Klik hier of bel met Jeroen van der Woude of Marjolein de Wit op 020-303 38 20.