Masterclass Omdenken met Berthold Gunster

  • Wat doe ik met een lastige klant of collega?
  • Hoe denk ik bureaucratie om?
  • Wat doe ik als mensen zich niet aan de afspraak houden?
  • Hoe reageer ik op een bemoeizuchtige baas (of hoofdkantoor)?
  • Mijn agenda ontploft en iedereen wil iets van me... wat moet ik doen?
  • Wat doe ik als ik voor een probleem totaal geen oplossing weet?
  • Etc...

Herkenbaar? Hoera! In deze Masterclass Omdenken laten we je zien dat elk werkprobleem een mogelijkheid in wording is. Als je er goed mee om leert gaan, is elk probleem de eerste stap op weg naar een innovatieve, creatieve manier van denken.

De grondlegger van het omdenken: Berthold Gunster
Berthold Gunster maakt al jaren furore met zijn Omdenken-filosofie. Zijn team geeft uitverkochte theatershows door het hele land, meer dan 750.000 mensen volgden inmiddels een training of workshop in binnen- en buitenland, hij schreef tot op heden 10 boeken, stuk voor stuk bestsellers, verkocht in totaal meer dan 750.000 exemplaren en zijn rode Omdenken-boekje staat al méér dan 200 weken in de Bestseller60. Dat is nog nooit iemand gelukt, zelfs Saskia Noort of J.K. Rowling niet. Maar Berthold Gunster wel.

Speciaal voor jou als professional
Samen met DenkProducties ontwikkelde Berthold Gunster de eerste zakelijke Masterclass Omdenken. Speciaal ontwikkeld voor ondernemers, managers en leidinggevenden. Gericht op dilemma’s en problemen waar je regelmatig je hoofd tegen stoot op je werk. Eindelijk!

Wat ga je leren?
In deze masterclass leert Berthold Gunster je de fundamentele vaardigheden van het omdenken: de kunst problemen om te draaien, kantelen, ontmantelen of te elimineren. Soms kantelt een probleem door het te vergroten, soms door het pootje te haken of soms door het los te laten. Zoals een acteur een probleem ziet als brandstof van elke scene (voor een acteur geldt: hoe meer problemen, des te beter), leer je als regisseur je eigen werkelijkheid te benaderen.

Wat gaan we doen?
Een seminar over Omdenken kan natuurlijk niet conventioneel zijn. Bereid je voor op een bijzonder, afwisselend en zeer levendig programma. Vol korte colleges, veel voorbeelden en slimme denk-oefeningen. En een paar bijzondere verrassingen. Je krijgt geen tijd om op je horloge te kijken of je mail te checken. Dat kun je ook veel beter thuis doen.

Na deze dag geldt dat het woord ‘probleem’ nooit meer zal klinken zoals vroeger; elk probleem is energie, een kans in vermomming. Beer op de weg? Give him a hug!

Zien we je op 18 juni? Schrijf in via onderstaande knop:

Masterclass Omdenken