NCD officieel netwerkpartner van Amsterdam Business Forum 2022!

Een bijzondere krachtenbundeling! NCD is officieel netwerkpartner van hét nieuwe leiderschapsseminar van Nederland: Amsterdam Business Forum, powered by DenkProducties.

19 september: Future Focused Leadership
Op 19 September staan internationale topsprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson en Usain Bolt en vele anderen op het podium van AFAS Live om hun beste inzichten te delen over: Future Focused Leadership. Dit past helemaal in het thema van NCD: Next Level

Een seminar voor leiders en ondernemers
Dit event is alleen voor de meest nieuwsgierige en zelfbewuste leiders en ondernemers. Zij weten dat elke transformatie bij hunzelf begint en krijgen daarom op dit forum concrete ideeën en handvatten om hun organisaties vooruit te brengen in digitalisering, duurzaamheid en diversiteit.
 
Karlijn L’Ortye, directeur van NCD, ziet veel kansen voor de aangesloten leden: ‘Als community van leiders en toezichthouders zijn we altijd op zoek naar de volgende stap, de next level. We streven samen naar een betere wereld die begint bij goed leiderschap, daarom is het belangrijk dat je je laat inspireren door ’s werelds meest inspirerende experts. Ik ben trots dat wij de handen ineengeslagen hebben!’
 
Hans Janssen, directeur van DenkProducties, is blij met de samenwerking: ‘Amsterdam Business Forum moet uitgroeien tot dé plek waar de leiders van Nederland elkaar ontmoeten. Om te leren van de beste denkers ter wereld, en van elkaar. De NCD community is precies waarvoor wij dit soort programma’s maken. Zij kunnen écht impact maken’.

In deze video Hans Janssen & Karlijn L'Orte over deze samenwerking: 

DenkProducties had eerder Barack Obama, Simon Sinek en Daniel Kahneman in haar seminars. Amsterdam Business Forum komt jaarlijks terug en brengt de beste denkers ter wereld naar Amsterdam. Niet virtueel maar hoogstpersoonlijk.

Ben je NCD lid en wil je meer weten over de mogelijkheden om via NCD naar dit seminar te komen?

Klik dan hier

Wil je meer lezen over het programma en de sprekers? 

Dat kan hier