Psychologie v/h Overtuigen met Robert Cialdini (VS): Routebeschrijving

Psychologie v/h Overtuigen met Robert Cialdini (VS): Routebeschrijving
woensdag 27 november 2024
AFAS Leusden
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Locatie & Catering

Locatie

We organiseren De Psychologie van het Overtuigen in AFAS Theater Leusden.

Catering
Alle catering is inbegrepen bij dit seminar. In de foyer serveren we bij ontvangst en in de pauzes luxe snacks, verse thee en lekkere koffie. Tijdens de lunch is er een breed aanbod aan broodjes, warme en koude snacks. Ook tijdens het diner zijn er meerdere warme en koude opties. Na afloop van het seminar is er een borrel met wijn, bier, fris en uiteraard een lekkere borrelhap.

Allergieën
We zorgen de hele dag voor voldoende vegetarische keuzes. Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons uiterlijk een week voor het seminar weten via customercare@denkproducties.nl

Route

Openbaar vervoer
AFAS Theater Leusden is goed bereikbaar. Plan je reis op www.9292.nl.
 
Auto & parkeren
In de parkeergarage onder het AFAS Theater is voldoende parkeergelegenheid inclusief 48 invalidenplaatsen en 100 laadpalen. Vanuit de parkeerkelder ga je met de lift of de trap naar boven en kom je uit in de ontvangstfoyer van het theater.
 

Bonusmateriaal

Na dit seminar ontvang je een vouchercode waarmee je als bonusmateriaal het boek van Robert Cialdini: de bestseller "Invloed' kunt bestellen.

En er is méér: bij dit seminar hoort een serie tipvideo's met alle sprekers én dus ook met Robert Cialdini! Die video’s zijn exclusief voor deelnemers en helpen je om de inzichten uit het seminar te benutten. Innovatief en zeer nuttig! 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden