Één fan per dag : Annuleren

Één fan per dag : Annuleren
Datum nog niet bekend

Je kunt er van op aan dat je zorgeloos kunt inschrijven voor en deelnemen aan onze seminars. In verband met het Coronavirus hebben we onze annuleringsvoorwaarden versoepeld om je maximaal de gelegenheid te geven om je inschrijving te heroverwegen of intrekken, zonder dat dit tot extra kosten leidt. Hieronder lees je wat dit inhoudt.

  • Je kunt tot 1 week voor een seminar kosteloos annuleren, omboeken naar een ander seminar of een collega in jouw plaats sturen. Stuur hiervoor een mailtje naar customercare@denkproducties.nl
  • Vanaf 1 week voor het seminar kun je nog steeds gratis een collega in jouw plaats sturen of omboeken. Dit kan tot 17 uur op de dag voor het seminar. Je kunt omboeken naar een ander seminar naar keuze. Wil je omboeken maar weet je nog niet welk seminar je kiest? Dan krijg je een tegoed van ons, zonder einddatum. Stuur hiervoor een mailtje naar customercare@denkproducties.nl
  • Mochten wij genoodzaakt zijn (of aanleiding zien om) om één van onze seminars te annuleren, nemen we direct contact met je op en prikken we altijd een nieuwe datum. En kun je dus later deelnemen. Zelfde programma, zelfde sprekers. Uiteraard zonder extra kosten. Mocht die nieuwe datum niet passen, dan mag je omboeken naar een ander seminar of krijg je je geld terug.

_________________________

Reguliere annuleringsvoorwaarden (niet van toepassing)

Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd kosteloos laten vervangen door een collega, mits tijdig aan ons doorgegeven. Annuleren van onze avondseminars is niet mogelijk, je bent het volledige bedrag verschuldigd. 


We vinden het wel prettig om het vooraf te weten zodat we een badge voor je vervanger kunnen klaarleggen. Geef je ons de voor- en achternaam, emailadres, functie en het bedrijf waar jouw vervanger werkt door? Stuur dan even een mail naar: customercare@denkproducties.nl.