Geraffineerd Onderhandelen: Routebeschrijving

Geraffineerd Onderhandelen: Routebeschrijving
donderdag 20 mei 2021
AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101DS Amsterdam
 

Locatie & Catering

Over de locatie

We organiseren Geraffineerd Onderhandelen in AFAS Live in Amsterdam. Het seminar vindt plaats in de Isla Talent Stage, een mooie zaal waar we plaats hebben voor ongeveer 300 deelnemers.

Catering
Alle catering is inbegrepen bij dit seminar. In de sfeervolle foyer serveren we bij ontvangst en in de twee korte pauzes luxe snacks, verse thee en lekkere koffie. Tijdens de lunch is er een breed aanbod aan broodjes, warme en koude snacks. Na afloop van het seminar is er een borrel met wijn, bier, fris en uiteraard een lekkere borrelhap.

Allergieën
We zorgen de hele dag voor voldoende vegetarische keuzes. Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons uiterlijk een week voor het seminar even weten via customercare@denkproducties.nl

Route

Openbaar vervoer
AFAS Live ligt direct naast station Bijlmer Arena en is dus perfect bereikbaar met het OV. Er stoppen op hoge frequentie treinen, bussen en metro's op het station. Plan je reis op www.9292.nl.
 
Auto & parkeren
Ook met de auto is de locatie goed te bereiken. Parkeren kan in P1 ArenA*. Adres: Burgemeester Stramanweg 130, 1101 EP Amsterdam. We verzorgen gratis uitrijkaarten bij de informatiebalie.
 
*Let op: er zijn alleen uitrijkaarten beschikbaar voor P1 ArenA, niet voor omliggende parkeergarages.
AFAS Live
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam