Verbaal Meesterschap met Remco Claassen: Annuleren

Verbaal Meesterschap met Remco Claassen: Annuleren
Meerdere data

Bij DenkProducties begrijpen we dat plannen kunnen wijzigen. Daarom bieden we flexibele opties voor het geval je niet kunt deelnemen aan een seminar waarvoor je je hebt ingeschreven.

  • Onze tickets zijn persoonlijk en speciaal voor jou, maar we begrijpen dat soms de onverwachte dingen gebeuren. Mocht je toch niet kunnen deelnemen, dan kun je jouw ticket voor het evenement kosteloos aan iemand anders overdragen. Laat ons dit simpelweg weten door een mailtje te sturen naar customercare@denkproducties.nl met de gegevens van de nieuwe deelnemer.

  • Mocht je van gedachten veranderen, dan heb je tot 30 dagen na je bestelling de tijd om deze te annuleren, mits dit ook meer dan 30 dagen voor het evenement zelf is. Zo houden we het eerlijk voor iedereen. Het annuleren van je ticket is zo geregeld: een mail naar ons is voldoende.

  • Mochten wij genoodzaakt zijn (of aanleiding zien om) om één van onze seminars te verplaatsen, dan nemen we direct contact met je op en prikken we een nieuwe datum. En kun je dus later deelnemen. Zelfde programma, zelfde sprekers. Uiteraard zonder extra kosten.