Verbaal Meesterschap met Remco Claassen: Routebeschrijving

Verbaal Meesterschap met Remco Claassen: Routebeschrijving
Meerdere data
AFAS Leusden
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Locatie & Catering

Locatie

We organiseren Verbaal Meesterschap in AFAS Theater Leusden.

Catering
Alle catering is inbegrepen bij dit seminar. In de foyer serveren we bij ontvangst en in de pauzes luxe snacks, verse thee en lekkere koffie. Tijdens de lunch is er een breed aanbod aan broodjes, warme en koude snacks. Ook tijdens het diner zijn er meerdere warme en koude opties. Na afloop van het seminar is er een borrel met wijn, bier, fris en uiteraard een lekkere borrelhap.

Allergieën
We zorgen de hele dag voor voldoende vegetarische keuzes. Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons uiterlijk een week voor het seminar weten via customercare@denkproducties.nl

Route

Openbaar vervoer
AFAS Theater Leusden is goed bereikbaar. Plan je reis op www.9292.nl. Vanaf Station Amersfoort Centraal zetten we op de heen- en terugweg gratis pendelbusjes en taxiauto's in. Ze rijden tussen 08:15-09:30 en 21:00-22:00. Ze staan aan de voorkant van het station en je herkent de busjes/ taxi's aan het 'Taxi Boute' logo.
 
Auto & parkeren
In de parkeergarage onder het AFAS Theater is voldoende parkeergelegenheid inclusief 48 invalidenplaatsen en 100 laadpalen. Vanuit de parkeerkelder ga je met de lift of de trap naar boven en kom je uit in de ontvangstfoyer van het theater.

 

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden