SMA officieel netwerk partner Future Focused Leadership

Mooi nieuws! SMA -de enige vakvereniging voor en door salesprofessionals- is officieel network partner van het seminar Future Focused Leadership op 19 september.

Door deze samenwerking kunnen leden van SMA via een speciaal partnershipsarrangement aanwezig zijn bij dit DenkProducties seminar op 19 september in AFAS Live. Met een lineup van wereldklasse.

Hét leiderschapsseminar van het jaar met o.a. Usain Bolt
Op 19 September staan internationale topsprekers als Yuval Noah Harari, Amy Edmondson, Usain Bolt, Boyan Slat, Duncan Wardle en Alexander Osterwalder op het podium van AFAS Live om hun beste inzichten te delen over: Future Focused Leadership.

Eiso Bleeker, directeur SMA, licht het partnership toe: ‘SMA heeft als doel om commerciële leiders en professionals nóg beter te maken in hun vak. Daar hoort het bijspijkeren op topseminars zeker bij. Met deze samenwerking kunnen met we name de leiders in ons SMA netwerk een seminar van wereldklasse bieden.’

Hans Janssen, directeur van DenkProducties, is blij met de samenwerking: ‘Commerciële leiders lopen vaak voorop in de organisatie. Ze zien kansen, willen vooruit en vernieuwen. Met dit seminar kunnen we hen écht verder helpen in die ambitie en door het partnership met SMA zal dat verder versnellen’.

DenkProducties had eerder Barack Obama, Simon Sinek en Daniel Kahneman in haar seminars. Dit seminar Future Focused Leadership is de eerste editie van een nieuw concept Amsterdam Business Forum. Dat komt jaarlijks terug en brengt de beste denkers ter wereld naar Amsterdam. Niet virtueel maar hoogstpersoonlijk.

Wil je meer weten over de SMA?

Kijk dan hier