Tickets voor Forward Thinking Leadership

Je hebt een e-ticket nodig om op 28 september toegang te krijgen tot het seminar. Heb je nog geen e-ticket ontvangen? Kijk eerst even of hij toevallig in je spam inbox terecht is gekomen. Nog steeds niets? Stuur ons een mailtje op info@denkproducties.nl of bel naar 020-3033820.
 

De registratie voor 'Forward Thinking Leadership' is GESLOTEN!

Bedankt voor je interesse in het seminar Forward Thinking Leadership met President Obama. Helaas zijn alle tickets uitverkocht!

Er is echter nog een sprankje hoop: we hebben een wachtlijst. Klik op de button om jezelf in te schrijven voor de wachtlijst.

WACHTLIJST

 

VIP tickets: €1.295,- (excl. BTW) = UITVERKOCHT!
Stoelen in het voorste deel van de zaal. Bekijk de zaalplattegrond. Als VIP heb je ook toegang tot de VIP lounge tijdens de pauzes. Let op: het aantal VIP tickets is beperkt. Prijs: € 1.295,- (excl. BTW) per persoon. 


Early Bird Reguliere tickets: € 995,- (excl. BTW) = UITVERKOCHT!
Tickets met het comfort en de kwaliteit die je van een DenkProducties seminar kan verwachten. Prijs: € 995,- (excl. BTW) per persoon. 


Groepsarrangementen (vanaf 20 deelnemers) = UITVERKOCHT!
Alle speciale groepspakketten voor 20, 50 en 100 personen zijn uitverkocht. Wil je toch met een groep komen? Schrijf dan in via het reguliere inschrijfformulier en kies daar het gewenste aantal reguliere tickets. Als je samen inschrijft, zit je in dezelfde sectie in de zaal. Binnen de secties is vrije stoelkeuze, dus je kunt als groep bij elkaar gaan zitten!


Plus: 100 tickets voor goede doelen! = GESLOTEN
Let op: het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor een goededoelenticket. Alle aanvragen die voor de deadline binnen waren, zijn meegenomen en hebben inmiddels bericht ontvangen.
100 tickets zijn niet te koop, maar worden gedoneerd aan charitatieve organisaties. We willen de leiders van deze organisaties inspireren én hen de tools en inzichten bieden om zich nog effectiever in te kunnen zetten voor onze maatschappij. Deze speciale plekken hebben strikte voorwaarden en zijn voor een selecte groep weggelegd. Meer informatie vind je op deze pagina.

Vragen: charity@denkproducties.nl.

Vragen? Bekijk de FAQ of mail ons!