Update Coronavirus

Op deze pagina houden we je op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Heb je nog vragen na het lezen van onderstaand nieuws? Stel ze gerust via info@denkproducties.nl.

Nieuwe corona maatregelen 

Onlangs heeft het kabinet tijdens een toespraak nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Wij houden de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM nauwgezet in de gaten. Deelnemers ontvangen ruim voor de seminardatum een update.

Actuele stand van zaken per seminar:

  • Het seminar Geraffineerd Onderhandelen van 20 mei 2021 kan niet doorgaan en is vervangen door digitale sessies. Deelnemers hebben informatie ontvangen per mail.

Over het algemeen geldt:

  • Als een seminar niet doorgaat, brengen we jou als deelnemer zo snel mogelijk op de hoogte per e-mail. Let op: deze mail kan in de map 'ongewenste e-mail' terecht komen
  • Stond je ingeschreven voor een seminar dat afgelast is? Dan sta je automatisch ingeschreven voor de nieuwe datum, daar hoef je niets voor te doen. Als je niet kan op de nieuwe datum, laat het ons dan weten via customercare@denkproducties.nl. Dan vinden we samen een oplossing.
  • We volgen altijd de adviezen van de experts en wetenschappers van het RIVM
  • We versoepelen onze annuleringsvoorwaarden, lees hieronder verder

____________________________________

Zorgeloos inschrijven

Je kunt er van op aan dat je zorgeloos kunt inschrijven voor en deelnemen aan onze seminars. Onze annuleringsvoorwaarden zijn versoepeld om je maximaal de gelegenheid te geven om je inschrijving te heroverwegen of intrekken, zonder dat dit tot extra kosten leidt. Hieronder lees je wat dit inhoudt.

Versoepelde voorwaarden

  • Je kunt tot 1 week voor een seminar kosteloos annuleren of omboeken naar een ander seminar.
  • Vanaf 1 week voor het seminar kun je nog steeds gratis omboeken. Dit kan tot 17 uur op de dag voor het seminar. Je kunt omboeken naar een ander seminar naar keuze. Weet je nog niet welk seminar je kiest? Dan krijg je een tegoed van ons, zonder einddatum. 
  • Mochten wij genoodzaakt zijn (of aanleiding zien om) om één van onze seminars te annuleren, dan prikken we altijd een nieuwe datum. En kun je dus later deelnemen. Zelfde programma, zelfde sprekers. Uiteraard zonder extra kosten. Mocht die nieuwe datum niet passen, dan mag je omboeken naar een ander seminar of krijg je je geld terug.