Verbaal Meesterschap - Het best beoordeelde seminar van 2023

Als je een dag tijd en opleidingsbudget investeert, wil je zeker weten dat je kwaliteit krijgt. Dat zit wel goed bij Verbaal Meesterschap. Deelnemers die net zo positief kritisch zijn als jij. En zij gaven een 8.76 gemiddeld. Dus niet eens als uitschieter, maar gemiddeld!

Het best beoordeelde seminar

Al jaren behoort Verbaal Meersterschap tot een van de best beoordeelde seminars van DenkProducties!
Tijdens dit seminar laat Remco Claassen zien hoe je jouw verbale slagkracht ernstig vergroot. Hij laat zien welke vragen je jezelf moet stellen voordat je je mond opent. En hoe je daarna de meest krachtige en verfijnde verbale technieken inzet om mensen om je vinger te winden.

XXL-programma

Dit seminar heeft een XXL-programma: je krijgt maar liefst 12 uur lang een seminar van Remco Claassen. Hij houdt je van 9.30- 21.00 uur op het puntje van de stoel. Met natuurlijk tussendoor een hapje en een drankje. En om 21 uur ben je nog steeds fris!

Hieronder een greep uit de reacties van deelnemers tijdens deze editie: 

Compleet (ongecensureerd) review-overzicht

In deze pdf vind je een overzicht van alle reviews die we met toestemming van deelnemers mogen delen. Zonder selectie, integraal en ongecensureerd.Video-impressie: Verbaal Meesterschap in 66 seconden 

Wil je weten hoe zo'n XXL seminar er uitziet?
Bekijk dan de video-impressie opgenomen tijdens Verbaal Meesterschap 2023.

Extra materiaal voor extra impact

Verbaal Meesterschap is één dag ‘hogedrukpan’ met veel inzichten en technieken. Maar je krijgt ook nazorg op hoog niveau. Met video-flashbacks uit het seminar in combinatie met concrete tips en opdrachten. 

BEKIJK HET SEMINAR: VERBAAL MEESTERSCHAP