Verbaal Meesterschap - meer dan 2.969 deelnemers: 9 gemiddeld

Als je een dag tijd en opleidingsbudget investeert, wil je zeker weten dat je kwaliteit krijgt. Dat zit wel goed bij Verbaal Meesterschap. In totaal waren er al meer dan 2.969 deelnemers aanwezig bij dit seminar. Deelnemers die net zo positief kritisch zijn als jij. En zij gaven een 9. Gemiddeld. Dus niet als uitschieter, maar gemiddeld.

Al 11 jaar het best beoordeeld seminar

Remco Claassen heeft al 11 jaar het best beoordeelde seminar van DenkProducties. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,02 in 2021 voert Verbaal Meesterschap de evaluatie hitparade aan. Hieronder een greep uit de reacties van deelnemers tijdens deze editie: 

Compleet (ongecensureerd) review-overzicht

In deze pdf vind je een overzicht van alle reviews die we met toestemming van deelnemers mogen delen. Zonder selectie, integraal en ongecensureerd.Video-impressie: Verbaal Meesterschap in 63 seconden 

Wil je weten hoe zo'n XXL seminar er uitziet?
Bekijk dan de video-impressie opgenomen tijdens Verbaal Meesterschap 2021

 

Extra materiaal voor extra impact

Verbaal Meesterschap is één dag ‘hogedrukpan’ met veel inzichten en technieken. Maar je krijgt ook nazorg op hoog niveau. Met video-flashbacks uit het seminar in combinatie met concrete tips en opdrachten. 

BEKIJK HET SEMINAR: VERBAAL MEESTERSCHAP